Стопкадър БНТСлед триумфа на Хърватия последва още една страхотна новина

...
Стопкадър БНТСлед триумфа на Хърватия последва още една страхотна новина
Коментари Харесай

Модрич: Не съм приключил с националния на Хърватия

Стопкадър Българска национална телевизия

След триумфа на Хърватия последва още една страхотна вест за почитателите на този прелестен отбор. 

Голямата звезда и капитан на Хърватия Лука Модрич разкри, че успеха с 2:1 над Мароко, с която отборът му завоюва бронзовите медали на Световното състезание в Катар, няма да е последният му мач с националната фланелка. Също по този начин той изрази своята наслада от това, че “ватрените ” завоюваха медали на втори следващ Мондиал след сребърните преди четири години в Русия.

“Да, това може и да е последният ми мач на Мондиал, само че нищо не мога да кажа. Но несъмнено, че съм много удовлетворен от кариерата ми в националния тим. Спечелването на два медала е доста значимо. Мечтата ми беше да печеля международната купа. Това не стана, само че въпреки всичко съм доста удовлетворен. Затвърдихме това, че Хърватия има огромен народен отбор с много положително бъдеще, тъй че би трябвало да продължим напред. Ще забележим какво ще стане в бъдеще. Искам да продължа най-малко до финалите на Лигата на нациите (през юни следващата година - б.р.), по-късно ще забележим какво ще стане и дали ще играя на Европейското състезание, написа Sportal.bg.

Да, на терена се видя по какъв начин празнувахме. Наистина значи доста това, че спечелихме два медала на два Мондиала, което е нещо доста значимо и огромно за Хърватия. Вече не може да се приказва как Хърватия е тим, който прави нещо значително на всеки 20 години. Мисля, че с последното Световно състезание и с това място ние поставихме Хърватия на картата на огромните тимове и сме доста щастливи. Искахме да сме на финала, което не стана, само че се връщаме у дома като спечелили, което също е много значимо ”, разяснява 37-годишният Модрич след мача.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР