Столичният общински съвет прие облекчен режим за паркиране около трасето

...
Столичният общински съвет прие облекчен режим за паркиране около трасето
Коментари Харесай

СОС прие облекчен режим за паркиране около трасето на трамвай №5

Столичният общински съвет одобри омекотен режим за паркиране към трасето на за жителите на региона с заплатен годишен стикер за локално паркиране.

Те ще мога да употребяват близката подзона 8, която включва прилежащите на трасето на трамвая улици. В събота стартира.

Грети Стефанова от „ Демократична България “ и Иван Недков от Българска социалистическа партия показаха подозрение за сполучливата реализация на плана.

" В момента се приготвя ремонт с качествата на ремонта на " Граф Игнатиев ". Аз моля да създадем обществено показване на този план, да може да се чуят безапелационни професионални отзиви и мнения, а не да се бърза за разпределяне на едни пари, пълнене на чекмеджета ", сподели Стефанова.

" На " Красно село " спирките са направени с ремонта на метрото. Преди това на " Пирогов " беше направено нещо. Аз мисля, че се получава ремонт върху ремонт ".

40 милиона европейско финансиране са привлечени по плана, акцентира общинският консултант от ГЕРБ Георги Георгиев:

" Ще бъдат построени парк с градини и зони за отдих. Това е възстановяване на градската среда по метод, по който всички ще бъдат облагодетелствани ".

" Вече сме били лъгани ", акцентира общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов, като добави:

" И тук ще ви следим, и Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, и господин Бонев като самостоятелен ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР