Столичната улица Граф Игнатиев е готова. Днешната проверка на строителния

...
Столичната улица Граф Игнатиев е готова. Днешната проверка на строителния
Коментари Харесай

​Столичната улица Граф Игнатиев е напълно готова

Столичната улица " Граф Игнатиев " е подготвена. Днешната инспекция на строителния контрол трябваше да откри дали направените преди седмица забележки са отстранени. Обектът към момента няма акт 16.

София

Ако до момента всеки недостатък или недомислица от ремонта на улица " Граф Игнатиев " се оправдаваше с това, че още се работи, то от през днешния ден обектът е подготвен.

Българска национална телевизия: Доволни ли сте?


- Ами всяко едно нещо, което е ново е хубаво, само че можеше и по-добре.

Дефектите обаче се виждат с просто око, неравностите са доста, а неналичието на отношение към детайла - явна. Според строителния контрол, при готовност изпълнителите могат да отстранят всички недостатъци за един ден и да не се стигне до санкции.

Даниел Евлогиев, шеф на " Транспортна инфраструктура ": Има два типа наказания - за некачествено осъществяване и за... - От по кое време почва за закъснение? - В случай, че стартира строителна активност, тя в този момент е спряна. инж. Тодор Тодоров, началник на Строителния контрол на ремонта: От на следващия ден в случай че се постанова продължение на строителни действия, могат да бъдат по контракт налагани наказания.  © БГНЕС
Санкциите за закъснение са по 200 000 лв. дневно. От организацията " Спаси София " алармираха за тактилна линия за незрящи на площад " Гарибалди ", която свършва в стена. До късния следобяд този подробност към момента не беше модифициран.
Йорданка Фандъкова, кмет на София: Нека да оставим специалистите и експертите да си свършат работата, тогава ще ви кажа какво е и моето умозаключение.
Все още не е ясно какъв тъкмо ще е дизайнът на новата чешма пред храма " Св. Седмочисленици ", само че на това място чешма още веднъж ще има.

Не е ясно и по какъв начин тъкмо ще наподобява обновеният хартиен пазар на площад " Славейков " и по кое време се връщат книжарите. Пейката на Петко и Пенчо Славейкови сега се реставрира и скоро ще бъде върната на мястото си, а трансформиралите се в емблема на ремонта на улица " Граф Игнатиев " ограничители - ще бъдат сменени с колчета до два месеца.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР