Столична община издаде виза за проектиране на стадион Българска армия.

...
Столична община издаде виза за проектиране на стадион Българска армия.
Коментари Харесай

ЦСКА - София получи виза за проектиране на стадион Българска армия

Столична община издаде виза за планиране на стадион " Българска войска ". По този метод ЦСКА - София направи още една значима крачка към фантазията на всички " червени " последователи. Визата важи за мястото на настоящето оборудване в Борисовата градина, излиза наяве от документа.

Издадената виза не позволява понижени дистанции към прилежащи парцели или здания. Тя би трябвало да се съгласува с проектанта на парка и съответните санитарно-хигиенни и противопожарни условия. Преди одобрение на капиталовия план, визата би трябвало да се съгласува от Министерството на културата.
 Така ще наподобява новата Така ще наподобява новата " Армия " - най-модерният стадион в България ще коства 90 млн. лв. (видео+снимки)
Припомняме, че от клуба към този момент показаха план за новия стадион, който ще бъде с потенциал от 16 000 места, само че той може да бъде повишен, в случай че се реши, че на него ще има зони и за правостоящи фенове. Той ще дава отговор на всички условия на УЕФА за оборудване от четвърта категория.
 Новият стадион на ЦСКА - София с потенциал 16 000 места, три от секторите ще са от сглобяеми детайли Новият стадион на ЦСКА - София с потенциал 16 000 места, три от секторите ще са от сглобяеми детайли
Предвидено е стадионът да бъде построен в границите на 18 месеца след старта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР