Столична община и София-Европейска столица на спорта подготвят завладяващ спектакъл

...
Столична община и София-Европейска столица на спорта подготвят завладяващ спектакъл
Коментари Харесай

Олимпийски легенди и младите шампиони с уникално послание в спектакъла София-Евростолица

Столична община и София-Европейска столица на спорта приготвят вълнуващ театър на следващия ден вечер в кино Люмиер. Под мотото " Продължаваме дружно " ще бъде направена равносметка на осъщественото през последните 4 години и ще оповестена нуждата от продължаването на самодейността в интерес на столичани и гостите на града.

За Галата идват шефовете на Асоциацията на европейските градове и столици на спорта ACES EUROPA, неотдавна оповестили София за непрекъснат притежател на купата, което се случва за първи път в историята. Сред феновете в залата ще бъдат представители на федерации, на неправителствени организации, спортни обединявания и гилдии, посланици, всички сътрудници и подкрепили плана през последните 4 години. Специално място е отделено на олимпийските първенци и медалисти, които застанаха зад концепцията и поддържаха града още при кандидатстването през 2014 година.

Зрителите ще могат да се насладят на осъществяванията на Поли Генова, Мария Илиева, Денс Академи, таекуондо мегашоу, гимнастически гении, Фолклорен отбор Шевица и други На сцената ще бъдат още лицето на акцията олимпийската медалистка от Рио де Жанейро в художествената гимнастика Християна Тодорова и Дойчин Боянов с част от своя неповторим филм за Витоша. Водещи на Галата са Йоанна Драгнева и Илия Илиев.
Младите български първенци ще насочат специфични послания за това, което са постигнали напоследък и за какво самодейността София-Европейска столица на спорта би трябвало да бъде продължена. Спектакълът ще се излъчи директно по БНТ3 от 18.00 до 19.00 часа приключва с неповторимо осъществяване на легендите на българския спорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР