Стивън Спилбърг представи филма си мемоар Семейство Фабелман на кинофестивала

...
Стивън Спилбърг представи филма си мемоар Семейство Фабелман на кинофестивала
Коментари Харесай

Стивън Спилбърг представи новия си филм Семейство Фабелман в Канада

Стивън Спилбърг показа кино лентата си спомен " Семейство Фабелман " на кинофестивала в Торонто под оглушителни овации, заяви Асошиейтед прес.

Това е най-автобиографичния филм на 75-годишния режисьор. Той сподели, че го е обмислял през целия си живот. 

" Семейство Фабелман " е за детството на режисьора в Аризона и ранните му години в киното. Сценаристи са Стивън Спилбърг и Тони Кушнър. В функциите на родителите на Спилбърг са  Мишел Уилямс и Пол Дейно. Гейбриъл Лабел играе Сами Фабелман - младия Спилбърг. 

" Това е нещо, за което явно съм мислил дълго време ", сподели Спилбърг на сцената след прожекцията в Торонто. " Наистина не знаех по кое време ще се заема с това. Не е, тъй като съм решил да се пенсионирам и това е лебедовата ми ария. Не вярвайте на нищо такова. "  

Спилбърг добави, че за първи път е разговарял с Кушнър за кино лентата по време на основаването на " Линкълн ". Но едвам по време на пандемията режисьорът взема решение да опише личната си история. 

" Когато нещата ставаха все по-зле и по-зле, помислих, че в случай че би трябвало да оставя нещо след себе си, кое е то?,  сподели Спилбърг. 

По-късно Спилбърг, чиито три сестри бяха в публиката, добави: " Този филм за мен е метод да върна майка си и татко си. И също по този начин приближи сестрите ми - Ани, Сю и Нанси - до мен повече, в сравнение с в миналото съм предполагал, че е допустимо. И поради това си струваше да направя кино лентата ".

" Семейство Фабелман " ще бъде публикуван в Съединени американски щати през ноември. Световната му премиера е огромно събитие в торонто - Спилбърг за първи път взе участие в кинофестивала.  

" Семейство Фабелман " преплита филмовото изкуство и фамилния живот. Киното във кино лентата на Спилбърг е по едно и също време трансформираща мощ и нещо рисково, метод да изразиш същинска страст и да се скриеш от нея. Кушнър, който постоянно си сътрудничи със Спилбърг, споделя, че " Семейство Фабелман " демонстрира по какъв начин " филмът е обезсърчителен другар ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР