Стивън Бънтинг продължава да демонстрира високото си ниво. Куршума се

...
Стивън Бънтинг продължава да демонстрира високото си ниво. Куршума се
Коментари Харесай

Новата година започна с огромен успех за Стивън Бънтинг

Стивън Бънтинг продължава да показва високото си равнище. Куршума се класира за първи път на 1/2-финалите на Световното състезание по дартс на PDC в кариерата си, откакто надви над поляка Кжищоф Ратайски с 5:3 сета в първия 1/4-финал от програмата за днешния ден в " Александра Палас ". По този метод Бънтинг, който е 26-и в схемата, към този момент чака спечелилия от дуела сред Гъруин Прайс и Дарил Гърни в спор за място на финала. Двамата ще дефинират кой ще продължи към 1/2-финалите в дуел, започващ от 20:10 часа през днешния ден.

-

Stephen Bunting is the first player into the Semi-Finals of the 2020/21 William Hill World Darts Championship, beating Krzysztof Ratajski 5-3.

His best run in this tournament!
— PDC Darts (@OfficialPDC) Бънтинг сподели доста по-стабилно мятане от своя конкурент, като междинният му резултат от три стрели бе 101.01, до момента в който Ратайски остана с 97.58. Британецът беше и доста по-успешен на чекаутите с 52% (19/36) против 38% на 15-ия в схемата. Бънтинг също по този начин се регистрира и с най-големия вероятен чекаут от 170 в днешния мач.

Stephen Bunting is through to his first ever PDC World Championship semi-final after closing out a brilliant 5-3 victory over Krzysztof Ratajski!

Up next Gary Anderson v Dirk van Duijvenbode
— PDC Darts (@OfficialPDC) 35-годишният англичанин даде единствено един лег в първите два сета на своя противник и по този метод си отвори преднина от 2:0 сета. Третият сет стартира с пробив за Ратайски, само че Бънтинг незабавно върна подаването си и затвори частта за 3:0. Двамата си поделиха идващите два сета за 4:1, само че полякът стартира да намира играта си в сетове 6 и 7. Ратайски взе и двете елементи с по 1:3 лега и понижи до 4:3, само че не съумя да довърши започнатото и Куршума завърши всичко в осмия сет с съвършен лег за 5:3. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР