Стилни тоалети, приказен сюжет и грабваща (пък макар и предвидима)

...
Стилни тоалети, приказен сюжет и грабваща (пък макар и предвидима)
Коментари Харесай

Ще има ли сезон 4 на „Емили в Париж“?! Всичко, което знаем до момента

Стилни тоалети, баснословен сюжет и грабваща (пък въпреки и предвидима) любовна история: по какъв начин да не се влюби човек в „ Емили в Париж “? Да,  сериалът може да не е в листата с ТОП 10 най-проникновени ТВ продукции на всички времена, само че пък е демонски занимателен за гледане.

Точно затова сагата се радва на забележителна известност: излезлият по-рано този месец трети сезон към този момент е навъртял над 117,6 милиона часа гледания в Netflix, което го прави второто най-актуално англоезично шоу на платформата сега (златото отива при „ Уенсдей “).

Виж още: Кание Уест още веднъж номер едно: Но този път в анти-класация 

Следвайки триумфа на новия сезон, мнозина се питат дали „ Емили в Париж “ ще бъде възобновен и за още епизоди. Ако се има вяра на звездата на сериала – Лили Колинс, то отговорът е „ да “. Още през януари 2022 година, актрисата разгласява фотография в Instagram, на която носи тениска със фотография на себе си в ролята на Емили. „ Невероятно разчувствана съм да ви оповестя, че „ Емили в Париж “ е възобновен за сезон три и… единствено почакайте, сезон четири!!! “ написа тя под поста. „ Не знам дали Емили би одобрила тоалета ми, само че сигурно щеше да бъде пъклен въодушевена! “

Какво обаче знаем за идните епизоди на поредицата? Според източници на списание Variety, трети и четвърти сезон на „ Емили в Париж “ са били снимани дружно,  тъй че бъдещите завършения на Емили най-вероятно са към този момент записани на лента и в стадий на постпродукция. Това обаче не значи, че ще можем да ги гледаме скоро: предходните два сезона на шоуто бяха пуснати по Коледа, тъй че мнозина спекулират, че сезон четири ще излезе през декември 2023 година

Виж още: Само за 14 дни: „ Аватар: Пътят на водата ” събра 1 милиард $ доходи

Що се отнася до сюжета, още не е известно прекалено много. Има обаче една добра вест: защото екипът на сериала не е обявявал никакви промени в актьорския състав, най-вероятно ще можем да гледаме всичките си обичани персонажи още веднъж на екран. А това е добър старт!

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР