Стилът, особено на кралските особи, е вечен. Кейт Мидълтън продължи

...
Стилът, особено на кралските особи, е вечен. Кейт Мидълтън продължи
Коментари Харесай

Всички остават безмълвни от вида на това, което свързва трите кралски особи Кралица Елизабет II, Лейди Даяна и Кейт Мидълтън! Вижте СНИМКИТЕ и се уверете сами

Стилът, изключително на кралските особи, е безконечен. Кейт Мидълтън продължи традицията и в понеделник вечер се появи с огърлица от перли, която принадлежи в сбирката на Кралица Елизабет II. Да, тъкмо по този начин - това беше същото украшение, което починалата ѝ свекърва Принцеса Даяна е носила един път.

Бременната херцогиня, която чака своето трето дете напролет на 2018-та, беше снимана да идва на формалното събитие по случай 70-годишнината на Кралица Елизабет и Принц Филип . Тя беше съпроводена от Уилям и Хари.
 sdfsd
Снимка: @NET
Четирипластовата огърлица от перли с централна диамантена диаграма, носена от кралицата през 80-те и 90-те, е особено направена от култивирани перли, подарени ѝ от японското държавно управление.

Принцеса Даяна взе назаем бижуто, с цел да го носи по време на държавен прием за Холандия през 1982 година.

Всъщност огърлицата не е единственият аксесоар, който е предаден от остарели към млади в кралското семейство.

Също в понеделник Кейт носеше и диамантените обеци, които са били брачен подарък на Даяна и защитавани в нейната частна сбирка.
 sdfsd
Снимка: @NET
Докато бижутата на Кейт са заемани, то роклята ѝ е още веднъж " рециклирана " от минали събития. В интерес на истината тази рокля е носена и от приятелката на Хари - Меган Маркъл. БЛИЦ напомня, че поради стила на двете дами в кралското семейство цъка рискова бомба .

Херцогинята избра обичаната си черна дантелена рокля Diane von Furstenberg Zarita, която носи по-рано този месец по време на церемония в Кенсингтън палас. Тази рокля е била очевидец и на бременността ѝ с Шарлот през ноември 2014.
 sdfsd
Снимка: @NET

Източник: edna.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР