Стилът на Меган Маркъл като бременна е по-различен от този

...
Стилът на Меган Маркъл като бременна е по-различен от този
Коментари Харесай

Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Стилът на Меган Маркъл като бременна е по-различен от този на която и да е друга кралска персона в очакване на бебе.

Терминът на Меган доближава от ден на ден и в този момент е съвършеният миг да погледнем обратно към всички нейни стилни визии през последните девет месеца.

Откакто тя разгласи, че чака бебето си предишния октомври, Маркъл ускори публичното любознание към себе си. По принцип, когато една кралска персона е бременна, се отделя още повече внимание върху стила й. Следи се кои марки ще подбере, какви цветове и модели. В доста случаи от тъкмо тези визии на принцесите се трансформира и актуалната мода. Забелязваме обаче, че стилът на Меган се разграничава от този на Кейт или Даяна, когато те бяха бременни.

Те наблягаха на пастелните цветове и свободните рокли – най-обичайната униформа на бременните. Но Маркъл сътвори собствен личен жанр през тези девет месеца. Тя не се ограничи единствено със закриващите формите на тялото тоалети, а облече някои доста прилепнали рокли, които подчертаха растящото й коремче.

 Най-добрите визии на Меган Маркъл като бременна

Освен това тя се концентрира в по-неутралната гама и цветовете на облеклата й основно бяха черни и бели или от тъмната гама. Няколко изключения направиха блестящо алените й визии и броени розови тоалети.

Заедно с всичко това Меган сподели, че не се опасява да наруши разпоредбите, като се появи и с рокли, по-къси от това, което протоколът разрешава. Осмели се и да се качи на високи токове, които кардинално биха били предизвикателство за една бременна жена.

Като цяло бихме споделили, че Меган придаде Холивудски изискан на визиите си през последните месеци. Така облеклата й изцяло показваха нейния темперамент и това, което я прави специфична. Точно за това и може би всички можем да се съгласим, че стилът й беше в действителност впечатляващ и хубав.

Разгледайте галерията и се убедете сами. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР