Стилът на Меган Маркъл доста се промени през последниите месец-два,

...
Стилът на Меган Маркъл доста се промени през последниите месец-два,
Коментари Харесай

Latest Look: Меган Маркъл като ангелско видение

Стилът на Меган Маркъл много се промени през последниите месец-два, като херцогинята на Съсекс все по-често носи монохромни тоалети в неутрални и нежни тонове.

Последната й визия – напълно в бяло – придава на Меган още по-елегантен и мекушав тип. Бременността несъмнено й отива, а облечена от глава до пети в бляскав бял цвят, херцогинята има още по-красиво и даже ангелско лъчение.

Меган, дружно с принц Хари, посетиха Природо-научния музей в Лондон поради наградената трагична пиеса The Wider Earth. Херцогинята заложи на рокля с поло по тялото на Calvin Klein и сако Amanda Wakeley със същата дължина, само че за аксесоарите избра различен цвят.

Маслинено-зелените обувки и клъч на Ralph Lauren съвършено допълват тоалета й, само че и доста ни припомнят на по този начин обичания на нейната “съперничка” Кейт Мидълтън цвят – зеленият.

Херцогинята на Кеймбридж очевидно е влюбена в зелените тонове, тъй като в последно време ги носи непрекъснато. Меган, въпреки това, избира по-неутралните и подобаващи за една бременна цветове и тоалети.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР