Стефанос Циципас често използва социалните мрежи, за да сподели някои

...
Стефанос Циципас често използва социалните мрежи, за да сподели някои
Коментари Харесай

Това е черешката на тортата: Бивша №1 атакува Циципас след антифеминистки коментар

Стефанос Циципас постоянно употребява обществените мрежи, с цел да показа някои свои метафизичен размишления или да изрази мнението си по съответен въпрос. През последните дни той още веднъж се трансформира в център на вниманието в Twitter, откакто се изрече по тематиката за модерния феминизъм. Гъркът отговори на обява на известния блогър Иман Гаджи, съгласно който феминизмът се е изродил през вековете и е достигнал до актуалната си фаза, която учи дамите да ненавиждат мъжете. 

Последваха голям брой реакции към изказаната позиция от Гаджи, като измежду тях бе и тази на Циципас, който поддържа мнението му, заявявайки следното: " По мое мнение всички са и би трябвало да бъдат равни. Без значение от потеклото, пола, религията, етноса и расата си. Модерният феминизъм се отклони от равенството сред половете и се трансформира в фетиш, който се стреми да омаловажи мъжете. Как може тома да бъде считано за почтено? ".

Бившата австралийска тенисистка Рене Стъбс, носителка на 4 трофеи от Шлема на двойки, се причисли към вълната от отрицателни мнения по адрес на Циципас, обвинявайки го, че не схваща проблемите, с които дамите са принудени да се сблъскват всекидневно. " Извинявай?! Как би могъл да знаеш през какво прекосяваме дамите всеки ден? Искаш ли да разговаряш с жена от Иран сега? Човече, ти постоянно пишеш налудничави мнения в Twitter, само че този е черешката на тортата! Разбираш ли какъв брой дискриминирани не престават да бъдат дамите и през днешния ден? ", гласеше отговорът на някогашната №1 в международната класация при тандемите.

Ah excuse me!? How would you know what women go through on a daily basis!? Would u like to have a conversation with a Iranian woman right now!? Dude, u write some crazy stuff on Twitter but this one takes the cake!! Do u understand how unequal women STILL have it in this world?
— Rennae Stubbs OLY (@rennaestubbs)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР