Стефан Янев се скри под влиянието на една млада госпожица,

...
Стефан Янев се скри под влиянието на една млада госпожица,
Коментари Харесай

Слави Василев: Стефан Янев се скри под влиянието на една млада госпожица

Стефан Янев се скри под въздействието на една млада девойка, в близкото му обграждане. Тя му сподели - ти си престиж, не би трябвало да вземаш назаем престиж от президента Радев, а да основеш политическа групировка. Зле реши обстановката. Не съзнаваше, че главният капитал в обществото беше Румен Радев, а не Стефан Янев. Понякога мъжете имат забележителната податливост да вършат глупави неточности поради някое дамско сърце. Той се скри и трябваше да намерим излаз от тази обстановка. Тогава се появиха Кирил Петков и Асен Василев. Това описа политологът Слави Василев в предаването " Контракоментар " на Асен Генов.

" Да намериш хора за цялостен състав на Министерски съвет е извънредно мъчно. Президентът Радев се оправи забележително добре за мащаба на тази задача. Имаше неточности. Най-голямата беше Кирил Петков и Радев си призна за тази неточност. ", безапелационен е Василев.

" За въпросното придвижване " 3-ти март " споделят, че това ще е новият план на Радев. " Продължаваме промяната " не е план на Радев, а резултат от условия. ", посочи политологът.

Василев добави, че президентът трябвало да даде доверието си на някого поради митингите през 2020 година.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР