СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО Изключително присъствие имаше на

...
СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО
Изключително присъствие имаше на
Коментари Харесай

Българска гордост: Да тренираш пред погледа на великата Мария Гигова


СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО

Изключително наличие имаше на последната подиум подготовка на българките Невяна Владинова и Катрин Тасева преди старта на международното състезание по художествена гимнастика. Шампионатът на планетата стартира на 31 август (сряда) и завършва на 3 септември (неделя). Именно Неви и Катя първи ще излязат на подиума още в сряда, когато са квалификациите и финалите на първите два уреда.

Двете българки организираха две тренировки в понеделник – сутринта и следобяд. Второто занятие бе първо в залата за хореография, а по-късно в формалната зала под съпровода на музика. Подиумната подготовка бе мощна за Невяна Владинова, която изигра доста хубаво комбиниране на бухалки. Катрин Тасева направиха малко повече неточности, изключително на лента. Имаше обаче и спомагателна причина – в залата бе адско течение, а и с „ намесата “ на климатика съвсем всички девойки губеха надзор над лентите.

Първата трикратна безспорна международна шампионка Мария Гигова изгледа тренировката следобяд и непрекъснато бе до нашите девойки. Тя ги поддържаше и водеше диалози с Илиана Раева, Бранимира Маркова и Силвия Стойнева. На следобедната подготовка още веднъж участва президентът на интернационалната федерация Моринари Ватанабе, който от години е непосредствен с българската художествена гимнастика.

Днес Невяна и Катрин имат още две тренировки – сутринта и следобяд, по тъкмо избран ред от домакините. И двете се усещат добре и готови за старта на международното състезание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР