Стефан МАРКОВ, Novinite.bgЛидерът на опозицията на Реджеп Ердоган в Турция

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bgЛидерът на опозицията на Реджеп Ердоган в Турция
Коментари Харесай

Посягащият към поста на Ердоган опозиционен лидер: Нека краят на кошмара с диктатурата и кражбите свърши

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Лидерът на опозицията на Реджеп Ердоган в Турция - Кемал Кълъчдароглу, не стопира да засипва сегашния президент на южната ни съседка със разумни обвинявания. той от много време сигнализира за това, че Ердоган и кликата му крадат поголовно и лъжат безпардонно турската нация.

Кълъчдароглу вади на показ непрекъснато и цялостното безхаберие на властимащите в Турция, които не съумяват да се оправят с следствията след опустошителните трусове. Той даже е заел стабилен брой свои почитатели, които правят доста работа на терен и оказват помощ на потърпевшите, строят отначало инфраструктура и демонстрират верния метод, по който би трябвало да се правят нещата.

Novinite.bg напомня на читателите си, че през месец май в Турция предстоят избори за президент. Този път възможностите Ердоган да бъде бутнат от власт и диктатурата му да отече в канала са много огромни. Ако, естествено, не се заформят всеобщи фалшификации.

Трусовете от последните 2 седмици могат да се окажат пагубни освен за 50-хиляди жертви и над 3 милиона наранени, само че и да са началото на края на ерата на Реджеп Ердоган.

ЕТО КАКВО Е НАЙНОВОТО ПОСЛАНИЕ НА КЕМАЛ КЪЛЪЧДАРОГЛУ КЪМ ТУРЦИТЕ:

Трябва да се променим. Трябва изцяло да променим метода, по който работи системата. Трябва да променим метода, по който работи държавното управление. Трябва да променим метода, по който се прави политиката.

Ще стартираме смяната с този безчовечен, неолиберален един човек режим. Промяната обаче няма да спре до тук, тя ще обхване всяка област от интерес за обществеността.

Земетресения постоянно ще има, само че страната към този момент няма да е неспособна. Прескачането ще свърши, злоупотребата ще свърши. Алчността ще свърши. Рантът ще свърши. Всеки от нас ще постави ръката си под камък.

Първо ще повярваме; ще си повярваме.

Ще повярваме, че заслужаваме повече.

Трябва да имаме вяра за нашите благородни хора, които са солидарни от нощта на земетресението... С тези хубави хора, за тези хубави хора... Ние ще възстановим тази страна!

Ще утвърдим с просвета, мисъл, техника и заслуги. Ние дефинираме разпоредбите. Ние в никакъв случай не нарушаваме тези правила. Вече даже няма да споделяме прошка за зониране. Правим планове; придържаме се към тях. Ще изградим институции. Няма да има единствено мъже. Ще разделим законното с законното. Ще променим поръчката, поръчката!

Нека това да е краят другари, дано това да е краят. Когато децата и внуците ни питат на следващия ден, да кажем " Приключихме с този призрачен сън ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР