Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Не е изненада за никого у нас,

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Не е изненада за никого у нас,
Коментари Харесай

СНИМКИ Мила родна картинка! Да си полицай и да газиш закона безпардонно - цар на паркирането

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Не е изненада за никого у нас, когато стане дума за служители на реда, които най-нагло и демонстративно газят закона. Сякаш нормите важат за всички, само че не и за тях. Униформените у нас се имат за богопомазани и за тях разпоредбите са такива, каквито им е комфортно. Естествено - има доста съзнателни чиновници на реда, които не си разрешават гаври. Защото точното определение е тъкмо такова - ГАВРА!

Гавра с обществото е това, което зорко око на Novinite.bg снима в петъчната вечер (12.02.2021 година) в пловдивския квартал Коматево. По това време там се организира футболната среща, откриваща втория дял на шампионата сред Ботев и Арда. Задължително е да се означи, че мачът се игра без аудитория поради корона ограниченията. Бяха допускани единствено служебни лица и в Коматево нямаше никакво стълпотворение, което да извини дейностите на служителя на реда, който беше паркирал патрулка върху целия тротоар. По метод, който правеше прекосяването на пешеходци невероятно. в близост свободни емста за паркиране имаше в обилие...

От фотосите можете напълно ясно да видите, че човек трябваше да слезе непосредствено на пътното платно, с цел да обиколи патрулка та и да пресече, поемайки действителен риск. Точно това се случи с майка с бебешка количка, която не скри разочарованието си от това, че призваните да бдят за спазването на закона са неговите извършители. Това ни накара да заснемем " царското " гариране.

Мила родна картинка, която е постоянно срещана. Дотолкова хората към този момент са обръгнали с сходни изцепки на служителите на реда, че ги одобряват за даденост и махат с ръка. Това е съответен образец за нрав и манталитет, който ни държи стабилно на дъното на всевъзможни антикласации в Европейски Съюз, а и освен.

Затова си разрешаваме да дадем публичност на привидно не толкоз тежък случай. Той обаче е индикативен и би трябвало да сме наясно, че всеки носи отговорност за дейностите си. За да си подредим " кочинката " е належащо да почнем отдолу-нагоре.

Регистрационният номер на паркираната ужасяващо патрулка се вижда, на ред са способените органи, които са бързи и строги, когато иде тирада за елементарни жители. Дано и в този момент са толкоз експедитивни и глобят своите сътрудници, както се поставя.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР