Стефан Данаилов е повел нова неравностойна битка. След като преди

...
Стефан Данаилов е повел нова неравностойна битка. След като преди
Коментари Харесай

Стефан Данаилов поведе нова неравностойна битка - с Паркинсон

Стефан Данаилов е повел нова неравностойна борба. След като преди няколко години му беше открит лимфом, в този момент в. " 24 часа " оповестява, че живата легенда на българското кино е диагностициран с Паркинсон.

Състоянието на Данаилов е нежелано. Болестта го е заварила в тежкия психически миг след кончината на сестра му Росица. Той е спрял да излиза от вкъщи си, като го изтезават разнообразни болки. Затова и не приема никакви професионални задължения, макар че поканите валят една след друга.

Духом го крепят неговите студенти от НАТФИЗ. Всяка събота и неделя те го посещават в дома му, където Мастера продължава да ги учи на театрално изкуство, а те го зареждат със своята сила. Посреща ги с съветска салата, кисели краставички и хайвер и малко водка на масата.

Добрата вест е, че го следи и лекува невролог акад. Лъчезар Трайков, който Dir.bg показа на читателите си предишния петък . Той предписва на Стефан Данаилов най-новите лечения и най-модерни медикаменти за битката с заболяването на Паркинсон. Лекарят е уверен и подсигурява, че положението му ще се усъвършенства в най-скоро време.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР