Стайни растения, които привличат щастие и богатство Отдавна е известно,

...
Стайни растения, които привличат щастие и богатство Отдавна е известно,
Коментари Харесай

Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

Стайни растения, които притеглят благополучие и благосъстояние

Отдавна е известно, че някои стайни растения имат необикновени качества и могат да донесат благополучие и благосъстояние в къщата и да трансформират живота към по-добро. В тази публикация ще представим няколко типа, които приивличат пари и благоденствие.

Мушкато
Мушкатото притегля паричните потоци и носи материално благосъстояние и непоклатимост в къщата. Подобрява настроението, дава самочувствие и оказва помощ в битката с депресията. Сферата, върху която въздейства, зависи от цвета на пъпките.
Бяло мушкато – оказва помощ при зачеването на бебе, розово – поддържа възприятията на съпрузите, алено – оказва помощ да откриете любовта.

В къща с мушкато постоянно ще царуват мир и успокоение, в никакъв случай няма да има кавги и кавги. Мушкатото пази от неприятни очи и вълшебства, дава активност и облекчава безсънието.

Кактус
От антични времена кактусът е знак на здраве и дългоденствие, страж на мира и спокойствието, пази дома от неканени и нечестни посетители.

 Стайни растения, които притеглят благополучие и благосъстояние в дома ви

Основното свойство на кактуса е отбрана от зли сили и негативна сила, импортирани в дома. Той защищава от неприятни очи и други отрицателни офанзиви. Бодлите на растението са толкоз мощни, че завистливите и недоброжелателите ще заобикалят къщата ви.

Кактусът, засаден в красива саксия с обич и грижа, ще се трансформира в асистент за бизнеса, ще ви пази от финансови неприятности и ще ви даде материално благоденствие.

Дърво на парите
Дървото на парите е най-известното растение за привличане на благосъстояние и шанс в къщата.

 Стайни растения, които притеглят благополучие и благосъстояние в дома ви

За да може дървото да “работи ” и да разкрие своите вълшебни свойства, би трябвало да го засадите в червен или зелен съд, на дъното на което би трябвало да поставите монета. На клоните му завържете червени панделки с монети.

Ако се грижите добре за растението, то ще ви радва със здрави листа, които са знак на парите. Цъфтежът предвещава бързо замогване. Ако растението стартира да изсъхва, следва ви банкрут.

Хибискусът (китайска роза) е националният знак на Малайзия и Хавайските острови. Това е емблема на мира, любовта и въплъщава пристрастеността.

Присъствието на такова цвете в къщата ще съживи избледняващи усеща, ще освежи връзките, ще поддържа любовта на съпрузите. Хибискусът покровителства любовта и прави господаря си прелъстителен и забавен за противоположния пол. Момиче, което има китайска роза в къщата си, ще има доста фенове.

Цветето основава сила за придвижване, бори се против незаинтересованост и мързел, разсънва креативните качества. Придава на притежателя си убеденост, жизнеспособност и мощ.

Теменужки
Тя е знак на лоялност, честност и безконечна обич. В къщата, в която пораства, царуват мир и обич. В него на практика няма кавги и спорове. Енергията на цветето притегля обилие, триумф и подкрепя фамилното благоденствие.

Теменужката е в положение да усъвършенства благосъстоянието, да развесели, да даде благополучие и шанс, да придаде убеденост. Трябва да поставите саксията в западната част на къщата.

Бялата теменужка облекчава душевните премеждия, бори се с различията сред съпрузите.

Розова и алена – поддържат здравето.

Синя – предизвиква вдъхновението.

Африканска теменужка – пази възприятията на влюбените, придава уют и комфорт.

Мирта
Смята се, че тя способства за укрепването на брачните връзки, открива взаимно съгласие сред младоженците, носи мир и благополучие в къщата. Растението нормално се подарява като подарък на булката и младоженеца.

Смята се, че в случай че самата младоженка отгледа цветето и даде на всеки посетител клонка от него на сватбата, бракът й ще бъде дълъг и благополучен, а двойката ще живее в мир и естетика.

За да може миртата да се трансформира в амулет на фамилното благополучие, би трябвало да я посадите в красива саксия и не забравяйте да благодарите за финансовия триумф, разцвет и комфорт.

Хризантема
Съживява и поддържа сантименталните усеща, любовта и се бори с неприятното въодушевление. Тя оказва помощ да се поддържа верния темп на живот, връща увереността, спокойствието.

Цветето съхранява нежността и ускорява взаимното съгласие сред съпрузите в продължение на доста години. Предпазва човек от отрицателните последствия от личните му дейности, подтиква възобновяване на реда освен в къщата, само че и в душата му. Привлича шанс в начинанията, наслада и развлечение, защищава къщата от навлизане на негативна сила. Растението е в положение да поддържа баланс на възприятията и разсъдъка, укрепва характера.

Ако подарите хризантема на момиче, ще й помогнете да срещне своята сродна душа. Жълтите цветя имат мощно любовно въздействие.

Вижте още: Вкусни домати – секрети за развъждането им от опитни градинари

Грижете се безкористно за вашите стайни растения, тогава те ще се трансфорат в талисман за вашия дом.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР