Стая за интимни връзки действаше досега в старата сграда на

...
Стая за интимни връзки действаше досега в старата сграда на
Коментари Харесай

Стая за интимни връзки в НС, Христо Иванов е най-чест гост на пурите

Стая за интимни връзки действаше до момента в остарялата постройка на Народното събрание, а в новата е готова още по-уютна и по-луксозна. В нея действителните водачи на сглобката пушат пури и приканват представителите на ППДБ, от които най-често медиатор е, описват хора от коридорите на Народното събрание.

На подбив шегаджиите в Народно събрание назовават помещението " стая на интимната връзка ", откогато некоалицията се орезили със смехотворните законодателни оферти по тоя мотив. Иванов разпределя дилемите от батковците надолу.

Премиерът - учен по пяната се е опитал да възрази на такава една подчиненост на властта, като подчертал, че той е министър-председателЯТ, само че бързо е схванал къде се намира и е кацнал на земята, както Делян Пеевски още авансово беше предизвестил сътрудниците в карето.

А считаният и даже възпят от Слави за министър председател в сянка Асен Василев сега е по-зает да си търси нова къща със семейство Лорер, с което съжителства и сега под един покрив. Още повече, другият хазаин в къщата, увековечен от медиите - Тони Парфюма, е избрал свободата с екссъпругата на - Любена и е липсващ в незнайна посока в чужбина, в случай че се има вяра на представящи се за осведомени източници.

По-важното е, че към този момент текат диалози дали той да остава след ротацията финансов министър, защото множеството му сътрудници няма да намерят място в кабинет Габриел. Напомняме, че така умните пиари на настоящия състав вложиха  напразни старания да трансформират открилото се наименование Правителство Денков - Габриел. Даже измислиха и лого на " Кабинет Денков ", като че ли пиарстват на практиката на ортодонт, джипи или психоаналитик. Сега това се чака да излезе през носа на Политическа партия в последващия Кабинет Габриел.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР