Ставаме свидетели на поредната житейска драма. В нея главен герой

...
Ставаме свидетели на поредната житейска драма. В нея главен герой
Коментари Харесай

Крум Зарков купил евтин апартамент на пъпа на София, Сийка на Гешев замела скандала

Ставаме очевидци на следващата житейска драма. В нея основен воин е Крум Зарков, който не стопира да реве, че абсурдът към него е скърпен от държавното обвиняване и има директна връзка със законопроекта, импортиран от него, в който желае да бъде разследван основния прокурор Иван Гешев.

Вероятно е по този начин, само че някак прикрит остава фактът, че точно Гешевата прокуратура е замела абсурда към жилището на Крум Зарков. Онова същото жилище, в което се разиграва драмата с кървавата котка, гей секс оргиите и кавги, за които пишат уеб сайтове, с присъединяване на Крум Зарков.

Онова жилище, за което в интернет намираме изказвания, че през есента на 2019 и началото на 2020 година Крум Зарков провежда мъжки празненства и купони, дефилирайки на политическата сцена с евтини сандали вид сабо,  проправяйки пътеката за левите среди и братята му по пол и ориентировка Асен Василев и Кирил Петков.

Мрежата ври от мнения за това, че, затулен зад депутатския си имунитет, Крум Зарков смъква облекла и задръжки и се отдава на скотски удоволствия в новозакупеното съвсем без пари жилище на пъпа на София.

Последната седмица интернет се взриви от мнения за участниците в голите празненства на Зарков и спряганите в тях Асен Василев и Радо „ Прашката “ за времето, когато точно в този апартамент се пушела трева на воля.

Крум Зарков твърди по малкия екран, че всичко е скалъпено и нагласено. Че всичко е поради желаната от него смяна, само че мълчи като партизанин, което прочее е и естественото му положение, за връзката му с прокурора, който смачква преписката против него. Става въпрос не за кого да е, а за самата говорителка на Гешев – Сийка Милева.

Запознати с коридорите на властта шушукат, че в действителност не дребна заслуга за поста си на говорителка на Гешев и шеметна кариера, за която различен редови  магистрат би се мъчил петнадесет години, има Крум Зарков, който постоянно си хортувал със Сийчето и освен.

Далечната 2020 година, когато Софийската районна прокуратура смачква сигнала на Кирил Икономов за гей оргиите и свадите на припозналия се като новия Христо Иванов – Крумчо, вярната му Сиийка Милева смачква преписката на Специализирана прокуратура, която касае същото това котило на Содом и Гомор в гр. София,  бул. „ Дондуков “, № 25.

Вероятно Милева не се е облажила единствено с поста на представител на основния, само че семейство Заркови я подплатяват добре поради стандарта, който поддържа. Няма по какъв начин естествен магистрат да повярва на нелепите измислици на Крум Зарков, че през 2019 година може да бъде закупено жилище на пъпа на София, което да е остойностено на 1107 евро квадратния метър.

За Сийка знаем за какво, само че въпросът е заради каква причина Гешев мълчи! Дали не е правилно това, че в действителност той и Крум Зарков имат положителни връзки, които прикриват зад медийните кавги.

Явно всички са навързани като свински вътрешности.

Реклама

В документи, издадени от Сийка Милева тя оправдава Крум Зарков и приема за обикновено да си народен представител и да купиш апартамент на пъпа на столицата за мижавата сума от 1100 евро на квадрат, по-евтино от гараж в „ Овча купел “.

Интересно е изказванието на Крум Зарков, че намира гей свърталището, в което убива котката на Мая Нешкова, посредством публикация в интернет, и то от италианския жител Масимо Алеоти.

Ето няколко неловко въпроса:

1.            Защо Сийка Милева отхвърля да образува произвеждане против Крум Зарков за съмнителната договорка?

2.            Защо Иван Гешев не е осъществил надзор над подчинените му прокурори за незаконното им безучастие, обвързвано с делото за убитата котка на Мая Нешкова?

3.            Защо Иван Гешев мълчи за „ Апартаментгейт “ на Крум Зарков и смачканото дело от хубавата Сийка?

Остава неразбираемо още какъв брой време родната прокуратура ще прикрива зависимостите си с народни представители и други висши управленци. Очаква се основният прокурор, Сийка Милев и депутатът Крум Зарков да дадат пояснение по случая и да отговорят на поставените въпроси.

 





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР