Става въпрос за камион, който по всяка вероятност е излизал

...
Става въпрос за камион, който по всяка вероятност е излизал
Коментари Харесай

Диана Русинова: Две са хипотезите за преобръщането на камиона на АМ Струма

" Става въпрос за камион, който по всяка възможност е излизал от кариерата на Горно Студено. Две се хипотезите – транспортното средство да е било претрупано, а другата е, че транспортното средство да е влезнало в пътния възел със скорост по-висока от безвредната, което е довело до превръщане на камиона и разсипване на товара на върху платното за придвижване ". Това сподели за Агенция " Фокус " специалистът по пътна сигурност Диана Русинова.

От думите на Русинова стана ясно, че камионът е бил претрупан с трошляк.

" Бях на мястото на случая. Движението беше затруднено, като транспортните средства се пропускаха в едната лента, защото когато се е обърнал този камион, той е блокирал дейната и изпреварващата лента. Полицията и държавното сдружение " Автомагистрали “ подкрепят бързото и безпроблемно прекосяване на участниците в придвижването в зоната на случая “, посочи специалистът по пътна сигурност.

Според Русинова придвижването по Автомагистрала " Струма " ще остане затворено до следобедните часове, защото следва разчистване на платното.

" Докато бях на място придвижването беше пренасочено от пътен възел " Дикани " в посока през Перник, към пътен възел " Даскалово ". Най-вероятно до следобяд придвижването ще остане затворено, тъй като по почистване на зоната на случая има доста работа ", сподели още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР