Става дума за някои комунистически формации, БСП, хора от Възраждане“,

...
Става дума за някои комунистически формации, БСП, хора от Възраждане“,
Коментари Харесай

Не отиват на шествие заради 9 май, а да ги видят Путин и Митрофан...

Става дума за някои комунистически обединения, Българска социалистическа партия, хора от „ Възраждане “, Мая Манолова и Ваня Григорова, както и други пропутински организации – общо две шепи копейки, които желаят да показват повече своята поддръжка за диктаторския режим на Кремъл, в сравнение с почитта си към воювалите по време на ВСВ.

 

Само преди дни, на 6 май, българската армия, бойци и командири отдадоха дължимото почитание на храбрите ни войни, положили кости и взели участие във всички войни за България. Включително и тези, били на фронтовете в края на 1944 и до април 1945 година

 

Уважение може да се изрази по доста други способи, с изключение на посредством шествие и приветстване на съветската посланичка Елеонора Митрофанова, която съставлява режим, който води кървава война против самостоятелна Украйна. Досега в тази кланица, заповядана от Путин, са починали над 300 хиляди съветски военнослужещи. Руската войска избива украинци, изнасилва, бомбардира учебни заведения, лечебни заведения, университети, опожарява градове и села.

 

А ще почетат ли „ ветераните от войните “ в София десетките милиони руски жители, избити и измъчвани в сталинските лагери? Между тях има и доста българи, някои от които комунисти и съратници на Георги Димитров и Васил Коларов.

 

Както стана известно, в Русия и тази година няма да има походи и шествие на „ Безсмъртния полк “ за 9 май. Нашите псевдоактивисти по-болшевики от руснаците ли са?

Излишно е Столична община да не разрешава на въпросните лица да проведат своето шествие. Нека ги видят и чуят останалите българи, в това число техните деца и внуци, които учат, работят и живеят в „ прогнилия Запад “. Това е задоволително.

 

Иван Николов

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР