Става дума за детето, което единствено оцеля при падане на

...
Става дума за детето, което единствено оцеля при падане на
Коментари Харесай

Обрати на съдбата - момчето, което оцеля по чудо след пропадане с лифт в Италия, е отвлечено от роднини

Става дума за детето, което само оцеля при рухване на кабинка от въжен въжен превоз през май в Италия, когато починаха 14 души. Сега италианските управляващи проверяват дали то е било отвлечено от дядо си в Израел.

Съдбата на детето, оживяло по знамение, още веднъж притегли вниманието. Животът му се прекатурва в един прелестен безоблачен ден преди четири месеца, който трябвало да бъде незабравимо фамилно развлечение на лифта от Лаго Маджоре към алпийския връх Мотароне.

На 100 метра от крайната точка, кабинката, в която е цялото семейство на Ейтан, пропада. Майката, бащата, 2-годишното му братче, както и прабаба и прародител му умират. Оказва се, че спешната спирачка е била съзнателно изключена.

От всички в кабинката само Ейтан е избавен по знамение, остава две седмици в болница сред живота и гибелта. Семейството му е от Израел, само че живее в Италия. След нещастието за него се грижи вуйна му по бащина линия Айя, която е негов аставник в Италия. Останалите му живи родственици по майчина линия обаче също желаят детето. Вчера сутринта то е било взето от дядо си, който живее в Израел.

" Ейтан излезе по къси панталони и тениска, помаха на братовчедките си, моите дъщери и им сподели, че ще им донесе подарък, тъй като отива с дядо си до магазин за играчки. Но по този начин и не се върна. Аз не съм негова майка и в никакъв случай няма да бъда, само че съм неразделно до него, даже и когато нощем се буди от кошмари ", споделя лелята на детето Айя.

Лелята се надява детето да се върне при нея, само че то към този момент е в Израел. Дядото го закарал с кола до Швейцария и с частен аероплан и с израелския му паспорт го извел от страната.

" Не сме го отвлекли, доведохме го вкъщи " - сподели дядото пред израелско радио.

Така ориста на дребния Ейтан занапред ще се взема решение от фамилиите на родителите, които е изгубил. Разследването на случая с лифта също продължава.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР