Статуя на младата шведска екоактивистка Грета Тунберг в пълен ръст,

...
Статуя на младата шведска екоактивистка Грета Тунберг в пълен ръст,
Коментари Харесай

Статуя на Грета Тунберг в цял ръст в британски университет буди недоволство

Статуя на младата шведска екоактивистка Грета Тунберг в цялостен растеж, която е конфигурирана в университета Уинчестър в Англия, провокира доста несъгласия и неодобрение, заяви Би Би Си.
Университетската администрация упорства, че концепцията за издигането на първия в света монумент на Грета е изцяло оправдана и критиците към този момент го нарекоха.
 Грета Тунберг отхвърля да купува нови облекла Грета Тунберг отхвърля да купува нови облекла
Навръх 18-ия си рожден ден, на 3 януари 2021г., еко активистката в битката против климатичните промени Грета Тунберг съобщи, че съвършени...
Според студентския съюз на университета толкоз огромна сума (паметникът коства 24 000 паунда) може да се похарчи за по-належащи потребности.
Според ръководителя на студентския съюз Меган Бол времето не е най-подходящо за сходна скулптура.
„ Намираме се в една година на пандемия, на доста студенти е отхвърлен достъп до кампуса, доста се пробват да учат онлайн и в действителност се нуждаят от помощ “, сподели Бол. Тя прикани университета да даде същата сума за в допълнение финансиране на студентски услуги в кампуса и да даде най-прозрачния доклад за съществуващите средства за поддръжка на студенти.
Ръководството твърди, че за инсталирането на паметника са открити средства, които не са свързани със студентски фондове. То също по този начин признава, че за мнозина и предизвиква студентите и преподавателите да спорят.
 Грета Тунберг: Пандемията сподели, че единствено науката ще избави света Грета Тунберг: Пандемията сподели, че единствено науката ще избави света
Независимо че пандемията на ковид е подчертала нуждата да се вслушваме в препоръките на учените, климатичните специалисти, прод...
„ Като университет за стабилно развиване и обществена правдивост, ние се гордеем да почитаме тази вдъхновяваща жена по този метод “, съобщи заместник-ректорът на университета професор Джой Картър на церемонията по откриването във вторник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР