Статуя на Джеф Голдблум, висока близо 5 м, се появи

...
Статуя на Джеф Голдблум, висока близо 5 м, се появи
Коментари Харесай

Препратка към кой филм е статуята на Джеф Голдблум в Лондон

Статуя на Джеф Голдблум , висока близо 5 м, се появи пред Тауър Бридж, с цел да означи 25-годишнината от излизането на кино лентата " Джурасик парк " през 1993 година

Голямото произведение на изкуството е предоставено от NowTV и има за цел да изобрази появяването на Голдблум във кино лентата в ролята му на експерт по доктрина на хаоса доктор Иън Малкълм.

 Снимка 369074

Разположена е в парка Potters Fields и демонстрира артиста, който лежи настрана с разкопчана риза, което е отпратка към една от най-известните подиуми на кино лентата.

NowTV удостовери също по този начин, че статуята тежи голяма 150 кг - еквивалентна на 48 000 чаши от чай , както самите те означават.

That’s a LOT of tea bags #FunFact #JurassicJeff pic.twitter.com/lq6Gy5kos2
— NOW TV (@NOWTV) 18 юли 2018 година

Не единствено доста лондончани, а и инцидентно минаващи оттова туристи, се впечатляват и с усмивка на разположение театралничат за селфи с големия (буквално) Джеф Голдблум.

 Снимка 369073

През май стана ясно, че Джеф Голдблум ще пусне и дебютния си албум по-късно тази година. Смята се, че артистът е впечатлил доста музикални компании откакто приглася на пиано огромния джаз артист Грегъри Портър предходната година.



Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР