Стартира седмица на големите надежди и на важните цели. Мечтите

...
Стартира седмица на големите надежди и на важните цели. Мечтите
Коментари Харесай

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП /10 - 16 февруари/

Стартира седмица на огромните очаквания и на значимите цели. Мечтите и фантазиите изпреварват действителността. На 15 против 16 февруари следва новолунието за месеца, съчетано с отчасти слънчево затъмнение. Но това е единствено едната страна от характера на интервала. От другата на везната е стремежът ни към равновесие и естетика, подплатен с планетна поддръжка - тази от страна на Уран. Благодарение на слънчевото затъмнение, ние ще се срещнем непосредствено с силите на шефа на зодиакалните знаци Водолей/Козирог/ и на епохата, в която живеем. Днес Уран е решен да покаже темперамент и мощ на държател. Задават се доста нови, непознати обстановки и събития, за които, искаме-не желаеме, би трябвало да сме готови. Това значи и нужда за адаптиране към изменящите се условия, както и преподреждане на житейски цели и полезности.

Преобразованията в действителност ще са огромни. Те няма да се случат за ден или седмица, само че през тази част от февруари 2018 година ние ще осъзнаем какъв брой близко сме до тях, както и какво тъкмо би трябвало да създадем, с цел да влезем в синхрон с посланията на звездите, носещи духа на Уран, т.е., духа на смяната.

Заедно с тази по-обща наклонност, през делника ни ще текат още забавни линии. Възможно е мнозина от нас да преживеят непредвидени събития и условия в любовта. Всеки от нас ще ги преработи по своя си метод, съгласно своите благоприятни условия.

Моят съвет към всички гласи: съпротивата, несъгласието и затварянето на очите не оказват помощ. От нас се чака да демонстрираме самообладание и поредност на всички равнища от делничната ни изява! Съгласна съм, че за задачата ще са ни нужни храброст и мощ. Трябва да ги намерим. От къде? Това е още веднъж въпрос, чийто отговор всеки самичък намира.

Накрая ще си разреша още веднъж да припомня, че все по този начин сме под властта на мощен Юпитер. Част от неговите проявления се ускоряват около аспекта му с транзитиращото Слънце от знака на Водолей. Те се свързват най-много с заплаха от разпределяне.

Връзката Юпитер/Слънце ни подтиква да „ му отпуснем края " във връзка с храната, напитки и другите удоволствия от живота. Също по този начин може да ни направи прекомерно самодостатъчни, самодоволни или самомнителни.
Нито едно от всички тези човешки качества не дава отговор на натюрела на дните. Следователно, в реда на нещата е да се въздържаме през седмицата най-малко от тяхната несъразмерна изява в държанието.

Съветът, който прочетохте преди малко, приляга най-много на дните 10, 11, 12 и 13 февруари. Съобразявайки се с предписанието, ние си подсигуряваме положителното въодушевление през целия интервал и особено по време на частичното слънчево затъмнение, което не е по никакъв начин малко.

Овен

Без проблем в тактиката

Иска ви се да видите своя делник друг, което в превод ще рече – раздвижен. Рутината ви влудява. Преди да тръгнете към промени, направете разбор и решете къде да е акцентът на вашите търсения, упования, какви да са новите ви занимания. Дали ще се концентрирайте върху работно-професионалните задания или ще заделите повече време за лично-интимните контакти, дали ще променяте визията си, взема решение всеки според от индивидуаната обстановка. Не се трежова дали ще постъпите вярно. Убедена съм, че ще се ориентирате правилно, защото разполагате със забележителен нравствен и физически капацитет. За да не притегляте нечии недоброжелателни намерения с провокативно държание или външен тип, забранете си на 15 и на 16 февруари да влизате в полемики. Не е подобаващото време и за започване на правосъдни каузи. Подредете прилежно документите, които прилагате към съответни административни проблеми.

Телец

Предпазливост 24/7

Предпазливост! Това би трябвало да е мотото ви през започващото седемдневие - от заран до вечер. Прилагайте го на всички места и ще избегнете неприятните удари или конфликт с действителността. По този метод се справяте с най-същественото, със силата на Уран по време на затъмнението, която ви предизвика да извадите от себе си скрити, неподозирани за близките черти от характера. Последиците, сигурна съм, няма да се харесат нито на тях, нито на вас. Около 15 февруари е допустимо е да ви се предостовят разновидности за разрешаване на финансови, капиталови или парични въпроси, само че това не значи, че мечтаното е действително изпълнимо. Причината, съгласно мен, да не сте сигурни в близките е, че продължавате да се ръководите от силите на подсъзнателното, от своите вътрешни убеждения, без да ги съпоставяте с действителната картина. Обикновено съумявате да се справите с това разминаване. И през днешния ден бихте го постигнали, в случай че подчините делника си на работа и още веднъж работа.

Близнаци

Проявете толерантност към непознатото мнение

Променя се светогледът ви, търсите нови ориентири за живота и преорганизирате целите си. Ще се откажете не от едно свое желание, такава ще е ориста и на мощно афиширани дотук визии. Далечни планове и непосетени места по света вълнуват вашите мисли и генерират страсти. Делничното отива на назад във времето. Това си е една рискова наклонност. Характерът на интервала изисква концентриране и подробност в работата. Възможни са неточности, пропуски, които да предизвикат загуба на време, пари, и на доверие към вас от страна на авторитетни хора. Разминаването сред настройки и реализация изтощава организма ви. Използвайте 15 и 16 февруари за дейна отмора и за възобновяване. Звездните аспекти допускат да осъзнаете нуждата от
умерено обсъждане на всяка стъпка. Ако тогава ви се наложи да обсъждате в необятен кръг проблеми, засягащи ползите на повече хора, проявете самообладание и толерантност към непознатото мнение.

Рак

Търсете успокоение за духа

Заложете на концепциите. Те ще основат съединителен център за несъвместимите до през вчерашния ден ползи, визии. Средата на февруари не е вашият деен интервал от месеца. Вие не чувствате прилив на сила, не намирате директен път до сърцата на близките и не поддържате връзка с непрестореност и предпочитание. Да не забравяме, че на 15 против 16 февруари е кулминационната точка на частичното слънчево затъмнение и тогава вие нямате съдружници в лицето на планетите, включени в този небесен феномен. И въпреки всичко. Ако не сте прекомерно настоятелни, планетите ще ви оставят на мира. От вас зависи дали ще си създадете проблем, отваряйки тематики, които умерено могат да отлежат още известно време сред досиетата или в мислите ви. Надявам се, всеки да се възползва от този интервал, с цел да осмисли държанието и задачите си. Звездното обръщение е насочен апел: не забравяйте за потребността от успокоение за духа и от за равновесие за тялото. Няма по какъв начин да угодите на всички, само че можете да извършите по този начин, че да няма недоволни.

Лъв

Запазете самообладание

Вие не сте подготвени да отстъпите. Вървите напред, желаете повече, желаете да преизпълнявате програмата си. Неочаквано и непредизвикато съгласно вас, мислите ви се втурват към предишното. В делничните връзки ще се намесят събития и лица, които въпреки в нова роля, ще ви слагат пред остарели, познати усложнения. Посрещнете нахълтването на непредвидени, непредвидени условия невъзмутимо. Не се заблуждавайте, че те единствено минават през живота ви. Не сте в положение да им се противопоставите със мощ, защото през днешния ден цялата ви сила отива за преправяне на вибрациите на частичното слънчево затъмнение. За да не разпилеете силите си и да не подкопаете кондицията си, поучавам ви през дните от 14 до 16 февруари в това число да не се хвърляте в досадни и уморителни действия, да не се претоварвате физически, да не водите безкрайни диалози и най-много да контролирате по какъв начин се храните, с какво, в какви количества.

Дева

Не поемайте непотребни задължения

Започвам с предизвестие: не поемайте съществени задължения, не вземайте значими решения през дните към частичното слънчево затъмнение /15 против 16 февруари/. Прочетете, апелирам, във въведението за неговите характерности. Зигзагообразно, на моменти даже безредно ще се движи вашият делник. Започвате едно, решавате друго и тръгвате в напълно друга посока. Вашите дейности и държание се управляват напълно от потребностите на близките. Готови сте да се притечете на помощ, без да се поинтересувате дали е било нужно. Освен в областта на персоналните взаимоотношения, завладени от неразбирателства по разнообразни аргументи, и в професионалните ви каузи няма да липсват усложнения. До 14 февруари тази нелека за вас обстановка ще се държи под надзор заради някои към този момент открити връзки или ангажименти. Впечатлението и мнението, което са си построили за вас, може да обърне резултата, както в мечтаната, по този начин и в противната посока. Не насрочвайте на 15 февруари значими срещи.

Везни

Късметът е с вас: действайте

Започвам с конкретизиране. Частичното слънчево затъмнение от знака на Водолей на 15 против 16 февруари ви дава късмет. Не пропускайте да си го отбележите и да го очаквате в подготвеност за деяние. Така ще реагирате съответно на задаващите си промени. Не се опасявайте да управлявате живота си. Знаете, че можете и го желаете. Подреждането на делника, връзките на работното място, взаимоотношенията с колегата и околните хора зависят от вашите старания за реализиране на съгласие и естетика. Преди и след кулминационната точка на затъмнението вие ще сте отворени да чувате какви ви приказват, да съвместявате старания, само че и да оферирате, когато е допустимо, нови, разкрепостени хрумвания за реализация на общите цели. Любовни преживявяния, сантиментални истории или появяването на нов член във семейството са единствено ненапълно виновни за безсънните нощи –обичайно положение около затъмненията. И без тях вие се конкуренцията с времето, преследвайки близки и далечни проекти.

Скорпион

Чуйте гласа на тялото

Желаете или не, разрешаването на парични въпроси и на остарели разногласия, е основата тематика през дните до 16 февруари. С ръка на сърцето си признайте, че ви се харесва близките да разискват държанието ви. Съюзничеството на Венера и Нептун е във ваш интерес, а техните трептения ви подтикват за работа, защото са в естетика с вашето лъчение. И освен за това. Вие знаете по какъв начин да се забавлявате. Дните от 10 до 14 февруари ще покажат на заобикалящите една друга страна от вашия темперамент. Тъй като вие с лекост ще се напасвате по отношение на делничните действителности, мечтаното ще постигате бързо, а измененията ще ви подтикват да вършиме нови планове. Характерът на дните упорства точно на това: да се търсят нови пътища, да се чертаят нови проекти за бъдещето. През дните, подвластни на затъмнението, точно на 15 и 16 февруари, е редно да се дистанцирате от делничната залисия, с цел да се посветите на персонални занимания, да се задълбочите в мислите си или да се вслушате в гласа на тялото си.

Стрелец

Промени на бързи обороти

Търсите и очаквате смяна. Еднообразието ви уморява. Вероятно заради това не се страхувате от нахлуването в лично-интимните ви връзки на нови лица и на провокации след общуването с хора, които не познавате добре. Всичко ще се случва на бързи обороти и даже няма да ви остане време да се запитате за претекста, да потърсите ориентира. Едва след време ще си дадете сметка какво сте претърпели. Тъй като силите на частичното слънчево затъмнение допират единствено косвено вашия зодиакален знак, не би трябвало да разчитате на неговите трептения да „ отворят " интуицията ви. Внимавайте, в случай че желаете вярно да разгадавате всеки ход на отсрещната страна. Поради тази причина, считам да ви предложа да сте съсредоточени там, където ви е значимо и да не се претоварвате със задания. Финансови въпроси и разискването на имуществени проблеми отложете за различен ден. Убедена съм, че заради емоционалността ви, не сте в положение да видите по какъв начин ще се трансформират някои значими събитията в бъдеще.

Козирог

Очакват ви странни дни

Делникът непрестанно ще ви предизвика и ще притегля вниманието ви със събития и условия. По хипотеза не сте склонни да се възпламенявате бързо, нито да давате шир за страстите си. На вашия темперамент по природа му отива умерено и премислено държание, уравновесени реакции. И в този случай би трябвало да постъпите по този начин. Онова, което подвига пушилка, ще се окаже съвсем негодно за приложимост в бъдеще. Както сами разбирате, странни дни ви чакат. Специално 14 и 16 февруари са ви подготвили доста изненади. Те ще изникнат ненадейно и ще се пробват да трансформират в последния миг настройката ви към към този момент възприети решения или оповестена позиция. Както към този момент се разбрахме, това ще си е чиста проба загуба на време, пари и сила. Далеч по-разумно е да си подсигурите през седмицата повече персонално време, да оставате настрана от шума на забързания работен ден. Духът ви се нуждае от успокоение за размисъл, а тялото ви – от почивка.

Водолей

Сила и риск ви движат напред

Мислите ви хвърчат в разнообразни направления. Не се стремете да ги фиксирате, по този начин единствено ще загубите част от очарованието на интервала. Предизвикателството на дните е в преоткриването на неща, на знания и благоприятни условия, до които не сте се докосвали. Изискват се и мощ, и доза риск, само че вашият натюрел има и двете. Нещо повече, те участват в държанието ви, когато сте целенасочени. Мнозина са уверени и спокойни, считат, че няма какво да ги изненада. Не бъдете толкоз самоуверени. Специалните моменти, които ще преживеете сред 10 и 14 февруари, сигурно ще крадат време от съня ви. Някои ще открият почитател, други ще се окажат пред професионален избор, на трети ще се наложи да трансформират тактиката си във връзка с фамилните каузи или метода си към колегата. Във всяка една от изброените обстановки, ще печелите подръжка и схващане, в случай че сте открити, почтени и усмихнати.

Риби

Изяснете възприятията си

Не е елементарно да разберете какво тъкмо ви е подготвила седмицата. Причината, на първо място, е във обстоятелството, че вие не сте наясно с възприятията си, а и с желанията си. Докато не ги вкарате в ред и не решите, че сте избрали позиция и поведенческа линия, няма да имате спокоен ден. Още повече, че дните от интервала са с висок градус на прочувствени потребности около частичното слънчево затъмнение. Няма по какъв начин да отрека, че интервалът е сложен и специфичен. До 16 февруари Венера и Нептун не престават дружно своя път през знака ви: предстоящи са неконтролирани подтици за повторо прекарване на моменти от предишното, връщане към неразрешени проблеми, упреци за към този момент завършени. За да се справите по-лесно със обстановката, апелирам, наричайте нещата с техните имена, не позволявайте да ви постановат мнение, да ви карат да говорите или да признавате неща, които не мислите. Колкото по-малко очаквате или изисквате от близките, толкоз по-лесно ще ви е да си създадете вярна и тъкмо визия за техните планове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР