Стартира редовно почистване и миене на рисунките около Севастопол. Това

...
Стартира редовно почистване и миене на рисунките около Севастопол. Това
Коментари Харесай

Хубава новина! Мият рисунките в района на Севастопол

Стартира постоянно разчистване и миене на рисунките към " Севастопол ". Това научи Varna24.bg във фейсбук страницата на VarnaSpaces / Пространствата на Варна.

Ето какво пишат уредниците (публикуваме текста без редакторска намеса):

Много се радваме да споделим с вас, че към този момент стартира постоянното почистване/ миене на региона към “Севастопол ". Предвидено е това да се случва 2 пъти седмично и мощно се надяваме, с помощта на това, рисунките върху пътното платно да възстановят най-малко малко от своя първичен искра.

Тук е моментът да обобщим, какво още се случи в границите на план Reconnect the City с поддръжката на община Варна, с изключение на правенето на самите рисунки:

Нашите другари от почистващата компания ЗМБГ, под управлението на д-я “Екология ", с огромни старания почистиха тревичките сред плочките, с цел да приготвят терена за рисунките на пешеходното пространство пред Градска художествена галерия-Варна.

Момчетата от компания НИКМАН, още веднъж с помощта на дирекция “Екология ", отпушиха линейния отводнител на пешеходната пътека на “Севастопол " и в този момент към този момент дъждовната вода се оттича свободно, без да нарушава комфорта на минувачите.

След приемане на нашето предложение към Общинската комисия по сигурност на придвижването по пътищата за изместване на пешеходната пътека на ул. “Братя Миладинови ", дирекция “Инженерна инфраструктура и благоустрояване " дружно с сътрудниците от “Инжстрой " и компания Елит пътна сигнализация се погрижиха за безвредното прекосяване на пешеходци.

Отново дирекция “Екология " ни спомага да изместим контейнерите за боклук от входа на ГХГ на малко по-непредставително място, с цел да се усъвършенства образната връзка към галерията и прилежащите рисунки.

Същевременно бяха запълнени дупките по асфалта на ул. “Любен Каравелов ", още веднъж със съдействието на д-я ИИБ.

Те също по този начин разпоредиха на компания “Елит " да опреснят пътната маркировка в целия регион.

От ТАСРУД пък ни разрешиха да използваме техните камери за нашето броене на участниците в придвижването.

Несъмнено обаче най-големият принос беше на зам. кмет Пламена Маринова и на дамите от дирекция “Култура и духовно развиване ", с които дружно организирахме целия този развой. Беше в действителност доста вълнуващо, на моменти даже и занимателно, в други леко отчайващо, само че в последна сметка със задружни старания, изключителна мотивация и доста хъс успяхме да накараме всичко това да се случи.

Даже към този момент леко ни липсват постоянните оперативки и груповата сила, която потвърди, че в община Варна в действителност се работи и то от време на време и на много бързи обороти. Благодарим ви от сърце момичета… и момчета!

Хубаво беше с вас!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР