Стартира обвързващата фаза на процедурите за добавен капацитет за ,

...
Стартира обвързващата фаза на процедурите за добавен капацитет за ,
Коментари Харесай

Процедурите за добавен капацитет за Вертикалния газов коридор влизат в обвързваща фаза

Стартира обвързващата фаза на процедурите за прибавен потенциал за , оповестиха от " Булгартрансгаз " ЕАД.

Дружеството разгласява на интернет страницата си известия по отношение на провеждането на обвързващата фаза от процедурата за прибавен потенциал взаимно с операторите на Гърция - DESFA S.A., на Румъния - Transgaz S.A., както и с " Ай Си Джи Би " АД.

са в осъществяване на член 28 (3) от Регламент (ЕС) 2017/459 за определяне на Мрежов кодекс по отношение на механизмите за разпределение на потенциал в газопреносни системи (САМ NC).
 Отвориха офертите за Вертикалния газов кулоар
Отвориха офертите за Вертикалния газов кулоар

Общата планирана стойност е в размер на 586 669 410 лева без Данък добавена стойност

От " Булгартрансгаз " изясняват, че плануваните планове за прибавен потенциал са основна част от нужната инфраструктура за реализацията на самодейността за Вертикалния газов кулоар . С осъществяването им се обезпечават нужните условия за транспорт на спомагателни количества природен газ от юг на север. Очаква се да се подобрят изискванията за диверсификация и сигурността на газовите доставки и да се ускори конкуренцията на пазара на природен газ в района.

Българският газопреносен оператор " Булгартрансгаз " е измежду основателите за основаването на Вертикален газов кулоар. Целта е посредством разшираване на наличната газопреносна инфраструктура да се отговори на възходящото търсене на полутечен природен газ от надеждни източници, в това число от Съединени американски щати и от Каспийския район.
 Парламентът подхвана самодейността за Вертикален кулоар
Парламентът подхвана самодейността за Вертикален кулоар

Реализират се три плана по отношение на коридора

С публикуването на взаимните известия започва обвързващата фаза на процедурите за прибавен потенциал. Документите съдържат информация за плануваните планове, метода за регистрация и присъединяване в обвързващата фаза и избраните периоди. Кандидатите могат да подават своите регистрационни документи в сходство с описаните условия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР