Стартира 11-тото издание на вече традиционната за града кампания „Пловдив

...
Стартира 11-тото издание на вече традиционната за града кампания „Пловдив
Коментари Харесай

Общината търси най-добрите хора в Пловдив

Стартира 11-тото издание на към този момент обичайна за града акция „ Пловдив – град на положителното “, която се организира под патронажа на кмета Здравко Димитров. Номинации за положителни хора ще се одобряват от през днешния ден до края на месеца на особено основания уебсайт: https://gradnadobroto.plovdiv.bg/

Отново пловдивчани ще могат да споделят истории на хора, които изцяло безкористно подават ръка на човек в потребност или се борят за развиването на нашето общество. Номинации ще се одобряват в четири категории – просветителна активност, обществена активност, градско развиване и добротворчество.

След привършване на гласуването историите ще бъдат прегледани от умело жури, в което още веднъж се включват основателят на самодейността „ Пловдив – град на положителното “ Йорданка Петкова в категория „ Социална активност “, ръководителят на Национален алианс за работа с доброволци Ренета Венева в категория „ Добротворчество “, шефът на ПГ по хранителни технологии и техника инж. Людмила Ганчева за " Образователна активност ". Тази година към журито се причисляват и миналогодишният притежател на наградата „ Посланик на положителното “ създателят на съдружие „ БГ бъди деен “ Ласка Ненова за категория „ Градско развиване “, както и добре познатата ни Ася Антонова от предаването „ Ася в страната на гениите “, която ще помогне на Йорданка Петкова за категория „ Социална активност “.

Традиционно учениците от ПГ по хранителни технологии и техника ще одобряват писмени номинации пред стълбите на Каменица. Това ще се случи на 16 май /понеделник/ от 10:30 ч. Тази година датата съответствува с Международния ден на наследствения ангиоедем и по този мотив на минувачите ще бъдат раздавани и стикери в поддръжка на хората с рядката диагноза.

Официалната гала по награждаване ще се състои на 7 юни от 18:00 ч. на Римски стадион, където дружно ще разпознаваем положителните хора в Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР