Стартът на в България през юни 2022 г. е началната

...
Стартът на в България през юни 2022 г. е началната
Коментари Харесай

Основана през 2019 г. в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с употребявани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния и България

Стартът на в България през юни 2022 година е началната стъпка от проектите за разширение в Централна и Източна Европа на първия румънски маркетплейс за .

След първичната си поддръжка за софтуерния стартъп в този момент eMAG Ventures, благосъстоятелност на Dante International, влага още 6,5 милиона евро във Flip, които към този момент са част от eMAG Group, благосъстоятелност на Dante International. С това общата инвестиция става 8 милиона евро, което демонстрира доверието в отдадеността на екипа, правещ вероятни както развиването на услугите на платформата в Румъния, по този начин и навлизането й в България. Flip ще продължи ускореното си разширение на интернационалния пазар.

За по-малко от три месеца от стартирането на платформата в България над 2000 локални клиенти към този момент са се възползвали от услугите ѝ. Амбициите на Flip.bg са да събере повече от 20 000 удовлетворени консуматори до първата си година у нас. Междувременно на румънския пазар повече от 100 000 клиенти са се обърнали към Flip, с цел да продадат или купят .

Над 75% от моделите, продавани посредством Flip, са iPhone, което потвърждава на процедура уговорката на платформата да предлага в действителност конкурентно съответствие цена/качество. До момента най-търсените модели са iPhone 11 и iPhone SE 2020.

Над 99% от клиентите, закупили телефон от Flip.bg след старта му в България, са останали удовлетворени от покупката си. Това се дължи на наличните цени за сервизирани телефони, които наподобяват и работят като нови, както и на събитието, че цялото потребителско преживяване в платформата е оптимално опростено и функционално.

Flip.bg предлага и обезпечава на всеки, закупил сервизиран телефон, същите законови условия, които клиентите имат при поръчка на нов смарт телефон, както и следните търговски условия, а точно:
- 24 месеца гаранция;
- 30 дни право на гратис връщане;
- безвъзмездна доставка с Еконт на всички места в България;
- инспекция на пратката при доставка.

Телефоните, продавани във , се ревизират и реновират от експерти посредством повече от 30 теста. Така устройствата получават втори живот, като разликите сред тях и новите телефони са съвсем незабележими, за разлика от цените на реновираните телефони и тези на чисто новите.

Клиентите, които поръчват сервизиран телефон от Flip, могат да спестят до 40% от цената на ново устройство, като дружно с това дават своя принос за запазване на околната среда, защото по този метод дават нов живот на използвани смарфони.

За Flip :

Основана през 2019 година в Румъния, Flip е маркетплейс платформа за търговия с използвани и сервизирани телефони, оперираща в Румъния и България. Flip цели да революционизира метода, по който хората продават и купуват използвана електроника онлайн. От октомври 2021 година компанията е част от eMAG Group, благосъстоятелност на Dante International

Платформата предлага чудесно потребителско преживяване, високо качество, бистрота и сигурност за купувачи и продавачи на смарт телефони, спестявайки им време и пари. Умният метод за покупка и продажба на телефони онлайн, Flip предлага тествани използвани телефони с 24-месечна гаранция и сензитивно по-ниски от пазарните цени на нови устройства. За повече информация посетете .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР