"Старт М" е новият автомобилен клуб в Криводол. В него

...
"Старт М" е новият автомобилен клуб в Криводол. В него
Коментари Харесай

Създадоха нов автомобилен клуб в Криводол

"Старт М " е новият авто клуб в Криводол. В него ще карат множеството водачи, които до в този момент бяха в АМК "Старт Н ". След гибелта на седемкратния първенец в автокроса Александър Атанасов, който бе главният мотор на автомобилния спорт в цяла Северозападна България, делото му продължава притежателят на "Строител " /Криводол/ – инж. Спас Спасов. Именно той е ръководител на новоучредения клуб. Боби Манастирски и трикратният първенец в рали кроса Емил Минчев, от Монтана са заместител ръководители на клуба. Всеки миг се чака да излезе и правосъдната регистрация на „ Старт М “.
"В Криводол и Мадан ще проведем четири надпревари от календара по рали крос. Автомобилният спорт загуби доста след гибелта на Сашо Атанасов. Това още повече ни задължава да продължим неговата идея. Вярвам, че кметовете на Монтана и Бойчиновци – Златко Живков и Светлин Сретениев ще ни поддържат в името на многочислените почитатели на автомобилния спорт ", съобщи Спас Спасов.
На 21 и 22 април започва рали шампионатът във Видин. Вторият кръг е на пистата в село Мадан, на 19 и 20 май. 18 водачи имат лиценз към „ Старт М “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР