Старши вицепрезидентът на BMW за Азия и Южна Африка нарече

...
Старши вицепрезидентът на BMW за Азия и Южна Африка нарече
Коментари Харесай

Напрежение! Голям бос в BMW се заяде грубо с Mercedes

Старши вицепрезидентът на BMW за Азия и Южна Африка назова дефинира Mercedes-Benz X-Class „ ужасяващ ”. Това си изявление Хенкирк декор Кунхейм направи през изданието Motoring. „ Гледайки нашия немски съперник от Щутгарт, считам, че продуктът (X-Class) е ужасяващ. Очаквахме нещо доста по-сериозно. Когато за пръв път видях този автомобил, бях отчаян. Много отчаян. Mercedes-Benz основават фантастични коли, само че това бе отчаяние.”

Фон Кунхейм прибавя, че сегментът на първокласните пикапи интересува доста производители и инженерите на баварската компания също преглеждат опциите за основаване на сходен автомобил.

„ Смятам, че нашата компания може да изиграе решаваща роля в този сегмент. Въпрос на време е, когато това ще се случи,” добавя Хенрик декор Кунхейм.

Mercedes-Benz показа своя първи пикап X-Class на салона във Франкфурт. Автомобилът е издигнат на една и съща платформа с Renault Alaskan и Nissan Navara. Базовата версия се задвижва от 2,3-литров турбодизел на Алианса. Мощността му е 163 к.с. Клиентите ще имат опция да поръчат същия мотор, само че с мощ 190 к.с.

На някои пазари моделът може да се предлага и с бензинов мотор със 165 к.с. В средата на идната година Mercedes-Benz даде обещание да оборудва X-Class с 3,0-литров V6 дизел, който ще генерира 255 к.с.

Източник: vesti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР