Генералният прокурор Мерик Гарланд в четвъртък осъди безпрецедентни, откровено неоснователни

...
Генералният прокурор Мерик Гарланд в четвъртък осъди безпрецедентни, откровено неоснователни
Коментари Харесай

Гарланд отрича „неоснователното“ усилие да бъде държан в неуважение, след като Байдън заяви привилегия на изпълнителната власт над Hur audio

Генералният прокурор Мерик Гарланд в четвъртък осъди „ невиждани, искрено неоснователни офанзиви против Министерството на правораздаването “, защитавайки Решението на президента Байдън да утвърди привилегията на изпълнителната власт да блокира призовки за аудио на изявлението на Байдън със специфичния прокурор Робърт Хър по отношение на секретни документи, открити у него.

На път към мемориала на ФБР за починалите сътрудници, Гарланд отговори в резюме на въпроси на кореспонденти, преди Комисията за контрол и отчетност на Камарата на представителите и Комисията по правораздаването да проведат чуване, с цел да предлагат, че цялостната камара препраща основния прокурор към Министерството на правораздаването за обвиняванията в пренебрежение към отхвърли на отдела да съобщи аудиозаписа.

„ В професионалното си качество вие предложихте на президента да се позове на изпълнителната привилегия. Той се базира Това ли е спор на ползи? " – попита един кореспондент.

" Министерство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР