Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че не е

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че не е
Коментари Харесай

Алегри: Реваншът в Торино остава отворен

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че не е обожател на атрактивния футбол и избира тимът му да печели, въпреки и играта да не носи приятност на феновете. " Старата госпожа " приключи 1:1 при гостуването на Виляреал в първи осминафинал в Шампионска лига. Той счита, че и двата тима имат шансове на реванша в Торино.

" Искам да виждам Юве да печели, даже когато не играе добре. Това е въпрос на усет ", сподели Алегри след мача.

Алегри подлага на критика халфа Адриен Рабио за грешката при изравнителния гол на Виляреал. Торинци започнаха съвършено с " гол от съблекалнята " на Душан Влахович в неговия дебют в най-престижния шампионат. Сърбинът вкара в 32-а секунда, което е най-бързият гол за Юве в Шампионска лига. 

" Радвам се за дебюта на Влахович в шампионата. Не е елементарно да играеш против умел състезател като Раул Албиол. Това е осминафинал в Шампионска лига, Виляреал има опит, техника и е в добра форма, по тази причина не сме си мислели, че ще дойдем тук и ще спечелим с 3:0 " сподели Алегри. 

Ювентус не съумя да задържи преднината  и позволи изравнителен гол в средата на втората част, когато Рабио изпусна Дани Парехо и Виляреал резервира шансове за реванша. 

" Ключова неточност на Рабио. След фаула против Влахович спряхме да играем и Парехо бе оставен безусловно самичък, Рабио не го покри и ни вкараха. Трябваше да реагираме по-добре в тази обстановка ", сподели Алегри пред " Медиасет ".

" Като цяло играхме добре, можеше да ни вкарат през първото полувреме, само че и ние имахме шансове за втори гол, изключително в края, когато вратарят им направи ужасно избавяне. Реваншът в Торино остава отворен, изключително след унищожаване на правилото за гол на непознат терен ", сподели още Алегри.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР