Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящото градско дерби

...
Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящото градско дерби
Коментари Харесай

Алегри за кошмара на Юве: Имаме още време, няма да си ходя

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява идното градско дерби с Торино.  

" Торино е нападателен тим, който нападна, затова ще бъде сложен мач. Трябва да играем деликатно, да работим като тим, с цел да се опитаме да реализираме позитивен резултат ", сподели Алегри пред кореспонденти.
 След новия пестник: Алегри не желае и да чуе за оставка
След новия пестник: Алегри не желае и да чуе за оставка

Имал поддръжката на управлението

Ювентус е на осмо място в класирането на лигата след три победи и четири равенства и ще търси реабилитация пред почитателите си след изненадваща загуба с 0:2 като посетител против Макаби Хайфа в Шампионската лига във вторник.

Алегри още веднъж изключи опцията да се отдръпна макар неприятната форма на италианския гранд.

" Целите постоянно са едни и същи... само че имаме задоволително време да се възстановим. Президентът надъха тима, в този момент би трябвало да се обединим още повече ", добави Алегри.

От клуба оповестиха в четвъртък, че Анхел Ди Мария е получил травма на подколянното сухожилие и ще отсъства до началото на ноември. Полузащитникът Пол Погба към момента е навън, както нападателят Кайо Жорже и десният бек Матиа Де Шилио.

" Все още не съм взел решение за състава. Мойс Кийн не стартира против Макаби Хайфа, тъй като в последната сесия имаше дребен дискомфорт и избрах да не пожертвам с него ", сподели Алегри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР