Старши треньорът на Верея Людмил Киров сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Верея Людмил Киров сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Киров: За два дни не мога да променя нищо, нямам магическа пръчка

Старши треньорът на Верея Людмил Киров показа първите си усещания след провалянето на отбора с 1:2 от Лудогорец в среща от 8-ия кръг на Първа професионална лига. Младият експерт бе удовлетворен от играта на старозагорци.

" Днес видях един тим, който желая аз да виждам. Тези момчета ми загатнаха, че за два дни нещата се получиха, които желая да виждам. Едно огромно благодаря за тях. Играхме против един от най-хубавите тимове в България”, стартира треньорът на Верея.

" Искам да виждам тима да практикува обикновен футбол, желая да го виждам нападателен, доста повече даже и от през днешния ден. В предните мачове тази експанзия не я посочваха, би трябвало да стъпват крепко в мача. Добре съм осведомен с тима на Верея ", съобщи той.

" Всеки един треньор като си смени тима, отива на заварено състояние. Имам съвършени футболисти, които желаят да играят футбол и съм уверен, че от идващия мач ще стартираме да берем плодовете от това ", добави още той.

" Не мога да разясня предходния ментор, доколкото слушам не е била, както желая. Аз за два дни не мога да трансформира нищо, нямам магическа пръчка. Но мочметата видяха, че се старая и би трябвало да обединим колектива ", приключи Киров.

Първа лига 8 кръг, петък 14 септември  Лудогорец 2:1краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР