Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори за целите пред

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори за целите пред
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Стадионът е най-важен за ЦСКА, Левски на моя добър приятел Мъри ще се оправи!

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва за задачите пред отбора и съобщи, че знае по какъв начин да стане първенец с армейците. Той даде обстойно изявление за Диема Спорт в предаването " Домът на футбола.

" Надиграхме Лудогорец и ги надхитрихме при статичното състояние. Отборът се показа доста добре и бяхме дисциплинирани. Като експанзия, надзор на топката и основаване на обстановки. Възползвахме се от всяка една опция да създадем рискове. Бяхме по-компактният отбор и надиграхме Лудогорец. Мисля, че можеше да бъде и по-добре през полусезона, в случай че имахме отсъстващите изобретателни футболисти. Армейският дух би трябвало да го има от първата до последната минута ", стартира Младенов.

" Подкрепата беше съвършена против Лудогорец. Феновете знаят, че когато са тук сме мощни. В Разград загубихме поради неконцентрираност и липса на дисциплинираност в някои обстановки. Недопустимо е да им позволим да създадат такава контраофанзива. Но това са детайли от играта и израстването. Винаги дублирам, че една и съща неточност умния човек не позволява. Показахме, че този тим може да се развива още по-добре ", добави още той.

" Положително е за нас, почитателите и българския футбол, в случай че тази конспирация съществува до последния кръг. Знам какво още ни би трябвало и знам какви ограничения ще предприеме ответната страна. Отнеха ми две трофеи по най-безсрамния метод. Да напомням ли за Дупница и Перник. Тогава комисиите от БФС демонстрираха, че работят за един тим. Това най-вече ме тормози. Ял съм я тази попара и знам защо става на въпрос. В двата мача показахме, че сме равностойни на Лудогорец, даже и при загубата ни в Разград. Ако бяхме посочили по-голяма класа можеше да поведем. Получихме гол по-късно, който и при юношите не се получава, само че се вижда, че не позволяваме старите неточности ", съобщи Младенов.
 Стойчо: Разчитам на Кайседо и Кери напролет
Стойчо: Разчитам на Кайседо и Кери напролет

" На този стадий остават "

" Много ни се желае да станем първенци. Работим в екип с нашето управление и няма разминаване посред ни. Не може да ме заблуди един добър или неприятен резултат. Няма по какъв начин внезапно да вземем 12 футболисти, тъй като непрофесионално. Имаме наблюденията и разновидностите. До началото на подготовката ще имаме изясненост за това нещо. Не ми се желае огромна численост играчи. Имаме основа върху, която би трябвало да прибавяме класа. Аз съм експерт и работя всеки ден с тези играчи, и знам от какво имаме потребност. Интересуваме се от всичко, което е качествено ", сподели треньорът на ЦСКА.

" Работим от дълго време по селекцията, само че до на никое място не сме стигнали. Кери стана значим за ЦСКА от моето влизане. Новините, които получаваме за неговото семейство са положителни и се надявам да пристигна обновен и за старта на подготовката. Жорди Кайседо е наш футболист и не знам кой дефинира сумите, които са излезли. Разчитам доста на него, тъй като е голмайстор на тима. Не пречи, в случай че пристигна извънземна оферта ЦСКА да не се раздели с неговото ", добави още той.

" Имаме проект. Собственикът излезе и сподели наличие. Ясно и изрично съобщи какви са упоритостите му и ние го поддържаме. Изключително радостни сме, че ще имаме нов стадион. Това е най-важният миг от съществуването. Обидно е за най-титулувания тим в България да играе на такава бедност. При предходните държавни управления се помагаше на всевъзможни клубове, а на ЦСКА се пречеше. Нямам срещу, че се е помогнало на Локо Пловдив, Ботев Пловдив и Лудогорец. Трябва да имаме положителни бази, на които да работим ", сподели опитният експерт.

" Напълно действително е да имаме нови игрища, тъй като страната при комшиите ни помогнаха и опростиха задълженията им. А при нас за два милиона се вършат огромни проблеми. Собствениците ни вложиха средства в Панчарево. Има гнет към нас. Защо не насочат декларация със страдание към Лудогорец за загубата им? Нека ме опровергаят, че на Локо Пд, Ботев Пд и Лудогорец не са давани пари. Влезнах в интернет и вдиях. Това е действителността. Собственикът ясно и изрично сподели, че това е му е фантазията. Тя е на всички цесекари, да имат нов стадион. Какво да трансформира в себе си? Да си мълча и да се върша на ударен, че другите са по-умни. Стига към този момент. Десет години е задоволително. От влизането ми имахме девет контузени, а някои към момента се лекуват като Мено Кох. Един успявахме да възстановим, само че други се травмираха. Използвахме възобновените, само че те нямаха тази игрова процедура и темп. И за този интервал да изиграе 33 мача, това си е един шампионат, само че играчите демонстрираха воля и качества. Надявам се напролет да подобрим нашата игра. Това, което ни липсваше бе постоянството ", съобщи Младенов.
 Стойчо Младенов: Тази попара към този момент съм я сърбал, лишиха ни две стопроцентови трофеи по най-наглия и нахален метод
Стойчо Младенов: Тази попара към този момент съм я сърбал, лишиха ни две стопроцентови трофеи по най-наглия и нахален метод

" Ще бъда доста сюрпризиран, в случай че нещата са почтени "

" Надявам се пролетта да бъде по-добра. Ако успеем да се конкурираме до последния кръг, ще бъде отлично за българския футбол. Играе ли се почтено, ще се губят точки. Особено Левски с тази фенска маса, която ги поддържа непрекъснато, би трябвало да се оправи. Там е моят добър другар Мъри Стоилов, който е потвърден и ще се усъвършенстват. Те ще са ни главен съперник. На терена сме най-големите съперници, само че отвън него сме доста положителни другари. Трябва да се отнасяме към всички треньори с огромно почитание. Това е апелът ми към притежателите. Примерът ми е Чиликов, който пое Арда на 12-о място, а по-късно го придвижи до седмото място. Изгради жанр, а по-късно му се удари една спирачка. На един млад треньор при започване на кариерата му. Не би трябвало да става по този начин. "

" Много ме заболя реакцията на Краси Балъков, който е доста почитан от мен футболен човек. Отнесе се по един метод към единия треньор и по различен към Чиликов. За това съм срещу към Борислав Михайлов, тъй като не се построи институцията треньор. Дай Боже да влязат новите лица като Бербатов, Мартин и Стилян Петрови и вятърът да задуха в друга посока. Когато се видя с Любослав Пенев всичко ще му го кажа в лицето. Това ще се случи. Ще бъде осъществен сън започването на градеж на нов стадион ", сподели още Стойчо Младенов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР