Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отбелязва днес 1 година

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отбелязва днес 1 година
Коментари Харесай

ЦСКА отбеляза 1 година със Стамен Белчев начело

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отбелязва през днешния ден 1 година отпред на отбора. На 28 ноември 2016 година Белчев пое краткотрайно първия тим, откакто румънският експерт Едуард Йорданеску подаде оставка.

Всичко това се случи след домакинското тъждество на алените с Верея и недобрите резултати на отбора в последните мачове, припомня формалният уебсайт на "червените ".

Ръководството на ЦСКА взе решение до края на полусезона да повери тима на Стамен Белчев, който в този миг ръководеше сполучливо дубъла на "армейците ". В оставащите 4 срещи до края на 2016 година, Белчев записа 3 победи и едно тъждество отпред на ЦСКА.

Добрите резултати накараха управлението да му гласоподава доверие до края на сезона и той го оправда.

След зимната пауза ЦСКА приключи шампионата с най-хубави индикатори във втората фаза на шампионата, като "армейците " биха на два пъти безконечния си противник с по 3:0. Добрата работа на Стамен Белчев и екипа му му донесе нов контракт с "червените ", написа cska.bg.

Въпреки не положителния старт на сезон 2017/18, "армейците " записаха серия от 8 следващи победи. Стигна се и до първата победа на ЦСКА над Лудогорец.

За една година отпред на ЦСКА салдото на Стамен Белчев е 25 победи, 11 равенства и 4 загуби от 40 мача.

В момента тимът се намира на втората позиция във краткотрайното класиране в Първа професионална лига на 4 точки зад водача в добра позиция да нападна купата в юбилейната 70-а годишнина на клуба.

"Ръководството и всички чиновници на ЦСКА пожелават на Стамен Белчев още доста положителни резултати отпред на отбора и дълги години на поста старши треньор на най-големия клуб в България - ЦСКА ", допълват от клубния уебсайт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР