Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи червения картон, получен

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи червения картон, получен
Коментари Харесай

Белчев: Червеният картон бе решаващ, остават шансове за титлата

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев дефинира аления картон, получен от Жеферсон като основен за получилата се загуба в дербито с Лудогорец. Специалистът обаче счита, че " алените " резервират шансове да стигнат до купата.

" До проявлението на аления картон играта бе равностойна и проявлението на този червен картон за тази постъпка на Жеферсон предреши метода, по който трябваше да играем до края, да се приберем повече и оттова пристигнаха бедите. В края не се справихме там, където имаме максимален проблем, в центъра на защитата ", съобщи Белчев.

" Преди мача си говорихме, че би трябвало да си сдържаме страстите. Дяков употребява комфортен миг, с цел да предизвика наш играч и по този начин. Не можахме да се оправим пред вратата при центриранията при втория и третия гол. "

Относно наказванията на Фернандо Каранга и Станислав Манолев за мача с Левски, Белчев разяснява: " С хората, с които разполагаме, ще би трябвало да се оправим. "

" 6 точки са и доста, и малко. Има още доста мачове в плейофите, всичко зависи от нас. Ако до края на шампионата създадем серия без загуба, най-после ще честваме, само че дано забележим идващия мач. "

" Докато имаме шансове, ще се борим и на двата фронта ", добави наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР