Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че последната седмица

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че последната седмица
Коментари Харесай

Саша Илич: Седмицата бе лоша, но животът продължава

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че последната седмица е била сложна за тима след провалянето от Левски през предишния уикенд.

" Със сигурност за нас седмицата беше неприятна и като резултат и като показване, само че животът продължава. Опитваме се да използваме паузата по най-хубавия вероятен метод и направихме добър мач със Септември ", съобщи Илич след контролата, извоювана с 2:0 въз основата в Панчарево.

На въпрос за включването на Бисмарк Чарлс, Саша Илич разяснява: " Той имаше дълга пауза поради травма. Работи доста съществено. Лекарите и физиотерапевтите обявиха, че към този момент може да влиза в игра. Той се включи с огромно предпочитание и сигурно ще ни бъде доста потребен. Игра и Марселино. Той е от 5-6 дни с нас и сносно се показа. Така имаме повече играчи, на които можем да разчитаме отсега нататък. "

Попитан за позицията, на която тества Тибо Вион в дуела със Септември, треньорът на " алените " изясни: " Турицов е осъден, а на Дончев му следва интервенция, тъй че Тибо Вион е алтернатива. Той е повсеместен футболист. Изпълнява дилемите от треньора и тази позиция на десен бек не му е непозната. "

" Този мач е доказателство, че тим като ЦСКА оказва помощ на хората, на които е нужна помощ ",каза още Саша Илич във връзка благотворителния темперамент на другарската футболна среща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР