Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред журналистите след

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред журналистите след
Коментари Харесай

Илич: Загубата от ЦСКА вече е зад гърба ни

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред публицистите след успеха над Септември в другарски мач на Панчарево.

" Имахме една неприятна седмица след резултата против Левски. Животът продължава. През паузата успяхме да се оправим, играхме добър мач против Септември “, сподели той.

„ Бисмарк Чарлс дълго време отсъстваше, тъй като беше контузен. Феноменалната работа на лекарите и кондиционните треньори докара до там, че той да може да играе. Игра и Марселино. Доста добре се включи в мача. Имаме повече играчи, на които да разчитаме “, добави още треньорът.

Той разяснява и обстановката с неналичието на характерен десен защитник поради наказването на Иван Турицов и травмата на Асен Дончев. „ Турицов е осъден, Дончев отива на интервенция. Използвахме Тибо Вион като десен бек. Това е една алтернатива за идващите мачове да играе там. Тибо е повсеместен състезател. За него не е странна позиция да играе на този пост “, съобщи Илич, давайки ясни индикации, че точно на Вион ще се разчита в идващите два мача на тази позиция.

Той бе запитан и за благотворителния темперамент на мача, на което отговори: „ Това е едно доказателство, че тим като ЦСКА оказва помощ на хората, на които е нужна помощ “, приключи експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР