Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, направи интересно изказване

...
Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, направи интересно изказване
Коментари Харесай

Люпко: Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол, загърби бизнеса си заради ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА - Люпко Петрович, направи забавно изявление ден преди мача от Лига Европа против Осиек. Опитният експерт съобщи, че притежателят на клуба Гриша Ганчев мисли по 24 часа за футбол и поради ЦСКА е загърбил бизнеса си.

"Гриша Ганчев мисли 24 часа за футбол. Заради ЦСКА загърби бизнеса си. Ако треньорите и футболистите мислим като него, ще излезем от рецесията.
ЦСКА би трябвало да направи нещо съответно - купата, купата или пробив в Европа. ЦСКА е популярен клуб. Нужно е да върнем величината на клуба. Трябва да излезем от рецесията. Това ще стане, в случай че бъдем обединени ", съобщи Петрович.



"Ние сме един тим. Не е значимо кой ще направи неточност. Важно е да си оказваме помощ и всички дружно да излезем от рецесията. Не да се сочим един различен с пръст. Срещу Черно море футболистите нищо не играха. Все едно бяха излезли на разходка. Сега знаят към кого да се извърнат, в случай че нещо не схващат.

Видяхте, че и Лудогорец, който е първенец цели осем пъти, може би ще станат и девет, изгубиха от Ференцварош ", добави спецът.

"За страдание тук не се ценят напъните, че се дава късмет на млади играчи. Ако не бяхме дали късмет на Турицов, в този момент нямаше да е национал. Осиек има финансиране от Унгария и даже може би от президента на страната. Имат няколко чужденци, само че множеството са локални момчета. Мисля, че това е верният метод. Имат мощни футболисти - Марич и Мансе са положителни. Левият им бек също е рисков. В момента са по-силни от Хайдук и Риека. Ако не реализираме резултат, знам какво следва. Щом не побеждаваш - “довиждане”, сподели още сръбският треньор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР