Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана много разочарован от
Коментари Харесай

Любо Пенев: През целия мач съдията имаше ходове, които си ги спазваше

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев остана доста отчаян от изпусната победа над Арда. Двата отбора приключиха наедно при резултат 1:1, само че Пенев съобщи, че за това съществена виновност има основният арбитър на дуела, който е развалил мача.

„ Несъществуваща дузпа. Отново тези тримата. Основно основните съдии се трансформира в водещи актьори. Един доста добър дуел сред два стойностни тима, не би трябвало да скапват мача никога. Измислена дузпа, безусловно е. През целия мач съдията си имаше ходове, които си ги спазваше и това го видях до последната минута на мача “.

„ Липса на неутрален арбитър. Това е точното определение. Ще ме питате и за мача. Аз съм удовлетворен от момчетата. Първото полувреме го играхме малко на моменти, на епизоди. Ту сме в мача, ту не сме. Второто полувреме го изиграхме по-добре, на по-високо равнище и съм удовлетворен “.

„ Съдиите не би трябвало да са водещ фактор. Не би трябвало да ги виждаме. Това е всеки един мач. Ако имат някакви цели ЦСКА да не играе в Европа, напряко да ни изваждат. Не е единствено на нашите мачове. То не е за първи път да разясня съдиите. Аз не желая да ги разясня, само че се постанова. Това е едно мрънкане, чудеса, страшна работа “.

„ Не си припомням за такава статистика, само че може да е по този начин. Трябва да е неутрален до края на мача. Имах подозрения в самото начало, когато видях наряда и се оказах прав “.

„ Остави реванша, той е след три дни. Говорим за този мач. Трябва да се възвръщат момчетата и по този начин. Реваншът няма да избяга. Говорим за нещо, което се случи и не е ок “.

„ Отборът играе добре, на равнище. С доста ясна концепция какво да прави на терена “, съобщи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР