Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е радостен, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е радостен, че
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Почти винаги има какво да се подобрява, но отборът играе добре

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев е щастлив, че възпитаниците му реализират мечтаните резултати, когато играят с въодушевление и предпочитание.

Столичани.

" Почти постоянно има какво да се усъвършенства, само че тимът играе добре, основава положения, вкарахме повече голове. Това желая да се случва. Футболистите играят с въодушевление и предпочитание, наясно са какво изисквам от тях. Радвам се, че реализираме такива резултати. Влагат се в подготвителния развой и това се придвижва в мачовете. Така би трябвало да бъде ", показа той на конференцията след дуела.

Наставникът на " алените " съобщи, че Евгений Сердюк и Георги Русев най-вероятно ще бъдат подготвени за идния конфликт с Ботев Пловдив.

" На всеки пост има конкуренция, както би трябвало да бъде. Отборът желае да израства. Трябва да има най-малко по двама на позиция. Възможно е да има нови, Евгений Сердюк най-вероятно ще е подготвен за идващия мач. Има административни тематики, само че най-вероятно ще бъде подготвен. Георги Русев го предпазихме за идната седмица. Няма проблем и ще бъде подготвен ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР