Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, сподели, че

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, сподели, че
Коментари Харесай

Пенев: Доволен съм от играта ни, но за съжаление изтървахме победата

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Любослав Пенев, показа, че е удовлетворен от представянето на неговия отбор след равенството от 1:1 в гостуването на Славия в дуел от 15-ия кръг на efbet Лига.

„ Доволни сме, направихме добър мач. Упражнявахме надзор през задачите 90 минути, само че не вкарахме задоволително голове, с цел да победим. Славия играе добре, въпреки всичко нашата задача бе да се срещнем с техния жанр. Нещата се получиха, само че не вкарахме гол. Това ни лиши от още 2 точки, само че съм удовлетворен “.

„ Сердюк и Кирилов липсват по мои аргументи. Дали липсват, или не е друга тематика. Тези, които полчуават късмет, би трябвало да пазят името, репутацията и претенциите, които имат “.

„ Има спогодба сред двата клуба Кирилов да не играе в мачовете сред ЦСКА и Славия, по тази причина през днешния ден не игра “.

„ Изиграхме един добър мач и изключително второто полувреме, неслучайно се сътвориха тези положения, само че през днешния ден не се получи “.

„ Винаги чакам позитивен резултат. Състоянието на футболистите е значимо, поисквам едно положително и бързо възобновяване и положително показване против Левски ”, съобщи Пенев след дуела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР