Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, изрази надежда, че

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, изрази надежда, че
Коментари Харесай

Илич: Ние сме ЦСКА и трябва да сме по-добри от Сепси в двата мача

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, изрази вяра, че „ алените “ ще санкционират грешките на Сепси и ще продължат напред към третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Сърбинът сподели, че е имало малко време за подготовка, само че футболистите би трябвало да се преборят с румънския отбор, който дефинира за равносилен на ЦСКА. Илич разкри, че Майкъл Естрада сега надалеч не е подготвен за 90 минути.

“Ние сме ЦСКА и желаеме да сме по-добри в двата мача и да продължим напред. Това е единствено първата част от този двубой. Ние желаеме да сме по-добри и след двата и да продължим “.

„ Назон имаше седмица спомагателна отмора, тъй като беше зает с националния тим. Тренира в този момент на цялостни обороти и ще е в групата за мача. Амос Юга няма да може да се възвърне, само че Махмутович към този момент е окей и ще бъде в групата “.

„ Създаваме задоволително обстановки. Надявам се, че ще вкарваме от тези обстановки и да сътворяваме повече “.

„ Става въпрос за конфликт сред два доста равностойни тима. Дано ние накажем техните неточности, тъй като ще завоюва този, който допусне по-малко неточности “.

„ Играчите би трябвало да схванат, че се изправяме против най-трудния съперник от жребия. Имахме малко време за подготовка, единствено че футболистите би трябвало да се преборят със Сепси и да продължим “.

 „ Знаете, че към този момент няма преимущество като гол при гостуванията. Ако желаеме да продължим, би трябвало да се оправим и в двата мача. Футболистите ще получат специфични инструкции, ще им кажем защо да внимават. Надявам се почитателите да изпълнят стадиона, а футболистите да дадат максимума – всичко зависи от тях “.

„ За мен схемата не е от такова значение. По-скоро е за публицистите. Имаме играчи за всяка скица, която употребяваме. Схемите са съгласно съперниците. Използваме ги по преценка за съперника “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР