Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров призна, че е

...
Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров призна, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак : Мачът с Арда бе равностоен, вярвах в победата

Старши треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров призна, че е очаквал мача с Арда (Кърджали) с неспокойствие и е удовлетворен от представянето на своите момчета в конфликта от 1/16-финалите на Купата на България. Тогава варненци демонстрираха добра игра, само че отстъпиха като домакини с 1:2.

“Очаквах мача с неспокойствие. Вярвах в положителното показване. Вярвах в момчетата и в успеха. Казах го на момчетата- не се тормозя от противник, който играе футбол. Притеснявам се от неприятни терени и други Бяхме разузнали противника. Бяхме подготвени за всичко, което може да ни дават.

Гледах много техни мачове. Анализирали сме ги във всеки един аспект. Бяхме подготвени да играят и с 3-ма и с 4-ма бранители, както с Берое. Мачът беше равносилен. Поздравявам ги за успеха и им искам триумф!

Не ме изненадаха с нищо. Всички момчета се пробваха да изпълнят това, което сме желали в тактически проект и в по-голяма част от мача се получаваше. На моменти изоставахме и допускахме неточности, само че отново споделям, че момчетата дадоха всичко от себе си”, съобщи Петров в изявление пред уеб страницата на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР