Старши треньорът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов даде мнението си

...
Старши треньорът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов даде мнението си
Коментари Харесай

Цветомир Младенов: Не заслужавахме чак са такъв резултат да загубим, но не заслужавахме и да спечелим

Старши треньорът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов даде мнението си след загубата на своя отбор от Беласица. “Сините ” отстъпиха с 1:3 като посетители на отбора от Петрич.
 Бела тресна Спартак (Пл), рецитал на Запро Динев Бела тресна Спартак (Пл), рецитал на Запро Динев
“Бяхме готови, доколкото можем. Не ни се получи битката за първа топка. С оглед на предходния дуел, когато победихме, чакахме малко по-голяма динамичност и мотивация. Дойдохме да спечелим, не се получи. Не знам дали заслужавахме чак са подобен резултат да загубим, само че не заслужавахме да спечелим. На подобен тим с такава игра като Беласица би трябвало да отговориш с експанзия. Ще си разясняваме грешките, чака ни сериозен дуел с Миньор.

Щом сме позволили три гола, няма по какъв начин да съм видял експанзия, нямаше я. Имахме обстановки и до първия техен гол, второто полувреме също се опитахме. Говорихме си в съблекалнята да сме в мача до последния миг. Не беше нашият ден през днешния ден.

Едната ни смяна беше насилствена, обикновено беше да търсим промени, предвид на резултата на почивката. Аз съм удовлетворен от тима и това, което имаме. Липсва ни нападател, то е видно. Разчитаме на Васил Шопов, на който не му е там позицията. Той е огромен експерт. Справя се на тази позиция. Не му е непознато, само че ни липсва нападател. Нямаме държанието, вътре агресивното да се търси тази топка на фланга при центрирането и по този начин ”, съобщи Младенов.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР