Старши треньорът на Славия Александър Тарханов коментира загубата на своя

...
Старши треньорът на Славия Александър Тарханов коментира загубата на своя
Коментари Харесай

Тарханов: Виждам много слабости, бяхме тотално неорганизирани

Старши треньорът на Славия Александър Тарханов разяснява загубата на своя отбор от Царско село в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. “Белите” отстъпиха с 0:2 като посетители, а съветският експерт остана извънредно отчаян от представянето на отбора. Въпреки това обаче той призна, че няма място за терзание от изпадане.

“Всички мачове са значими. Ние загубихме заради доста слаба организация в нашия отбор. В този мач Царско село беше доста стегнат, доста проведен и това бе повода те да победят.

Дните са тежки и за Славия, и за мен. Проведохме 4 срещи на положително равнище, само че на петата показахме уязвимост. Не единствено загубата е причина да приказвам по този начин пред вас - виждам доста недостатъци. Отстъпваме в единоборства, липсва организация в офанзива и отбрана. След като Ради Кирилов не може да вкара, никой различен не може да реализира това.

Ние имаме отборна игра, която обаче не можем да покажем по този начин, както разрешават опциите на играчите. Можем да се подобряваме, аз съм сигурен. Може би се отрази и това, че играхме 4 срещи на оптимално високо равнище и през днешния ден тимът бе неразпознаваем.

Още на загрявката аз видях, че на тима му е тежко. Подкрепям думите на президента - нито е моментът да се опасяваме от изпадане, нито е времето за паника”, съобщи Тарханов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР