Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, коментира равенството

...
Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, коментира равенството
Коментари Харесай

Светослав Петров: След гола на Хебър заиграхме слабо

Старши треньорът на Септември София - Светослав Петров, разяснява равенството против Хебър.

" Като цяло не съм много удовлетворен, тъй като не се получи концепцията, която имахме за мача. Прекалено доста неточности имахме в организацията на офанзивата и последователното разиграване. Другото, което не ми хареса, беше реакцията до почивката на тима, откакто получихме гол. Окей - неточност, всеки бърка. Мисля, че няма футболист, който да не е правил неточности. Това сякаш понижи малко решимостта в нашия тим. Без значение какъв е резултатът, ние би трябвало да следваме проекта, който имаме. Може би грешката е в мен ", стартира той.

" Направихме и промени. Просто би трябвало да желаеме и желаем всеки мач, без значение какъв е резултатът и по какъв начин върви мача. Мисля, че разликата в представянето ни беше след гола на Хебър. Обърка ни. Трябва да работим повече в тази посока - нрав, логика на психиката е всчико. Гол се отбелязва и в 90-та и 95-ата минута, до момента в който съдията не свири нищо не е свършило.

" Имаше много неща, които ми харесаха, само че в случай че желаеме да израстваме. След 1-2 хубави мача и подхождаме малко безгрижно или в случай че нещо не върви по проект не демонстрираме волята, да обърнем нещата ", приключи Светослав Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР